Все категории
Добавить товар

Ellips hair vitamin hair treatment with jojoba oil витамины терапия для волос

12 грн
Описание

Вітаміни «Терапія для волосся» Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil - це цілюща олія, що надає моментальний оздоровлювальний ефект. Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий на мінерали і мікроелементи, які живлять і зволожують пасма по всій довжині.

Арганова олія стимулює ріст волосся, робить його більш густим, сильним й еластичним. Волосся набуває життєвої енергії та сліпучого блиску, а пошкоджена структура поступово відновлюється. Вітамінні капсули незамінні після радикального перетворення локонів, їхньої хімічної завивки чи фарбування.

Олія жожоба пом'якшує найжорсткіше волосся, робить його більш слухняним і податливим, воно набагато краще триматиметься в зачісці. Засіб створює невидимий захист проти негативного впливу факторів навколишнього середовища й ультрафіолетового випромінювання.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом. Не наносити на шкіру голови!

Виробник Ellips - Індонезія.

1 капсула 1мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize