Все категории
Добавить товар

Daeng gi meo ri олійка розпив, herbal therapy essence oil

74 грн с 22 Май - добавляйте в избранное

90 грн
Описание

По 10 мл у міні-флакончиках.
Відновлювальна олія для волосся Professional Herbal Therapy Essence Oil із професійної серії. Олія зволожує, живить і захищає пасма від впливу ультрафіолетового випромінювання та агресивних довколишніх факторів, робить їх гладенькими, слухняними і блискучими.

До складу продукту входить екологічно чиста олія насіння соняшнику, сертифікована Ecocert. Багата вітамінами, олія соняшнику відновлює структуру волосся, зволожує, запобігає його сухості та зневодненню, має антиоксидантну дію та захищає пасма від сонячного впливу.

Маточне молочко зволожує та зміцнює сухе, ламке, зневоднене волосся. Арганова олія інтенсивно зволожує й живить пасма, захищає від пересушування і посічених кінчиків. Олія авокадо живить, захищає волосся. Олія волоського горіха, багата жирними кислотами і вітамінами, дарує волоссю м’якість і гладкість. Гідролізований шовк створює на поверхні кожної волосинки тонку плівку для захисту від зневоднення.

Олія пом’якшує та зволожує волосся, зміцнює, робить шовковистим, гладеньким і розкішним. Вона не містить парабенів, синтетичних барвників і мінеральної олії. Продукт особливо рекомендується в зимовий період, а також для захисту й відновлення волосся від впливу сонця та морської води.

Час застосування: універсальний
Тип волосся: пошкоджене, пофарбоване, нормальне

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • 10мл
Объем:
10 мл
Продавец
irisk...
iriskacaramelle
Супер-продавец
Ровно
97% выполненных заказов
Была