Все категории
Добавить товар

Живильна відновлююча сироватка з аргановою олією 50 мл

523 грн
Описание

Живлення і інтенсивне відновлення вашого волосся дарує сироватка з Аргановою олією. Завдяки унікальній формулі сироватка миттєво і повністю вбирається волоссям. Арганова олія, що входить до складу сироватки, багате на вітаміни, жирні кислоти і мінерали. Сироватка надає привабливого блиску та довготривалого ефекту кондиціонування. Глибоко живить, відновлює волосся, пошкоджене під час фарбування і сушки феном, зміцнює його, запобігає ламкості і надає йому привабливого вигляду по всій довжині.

Переваги:

захищає від шкідливого впливу УФ променів і інших чинників навколишнього середовища;
запобігає появі сухих посічених кінчиків;
при додаванні декількох крапель сироватки в фарбу при фарбуванні волосся, чинить захисну дію на шкіру голови, захищає і відновлює волосся.

Активні компоненти:
Алое Барбадоська робить волосся здоровим, сильним і запобігає його випадання.
Арганова олія захищає волосся від агресивного навколишнього середовища: високої або навпаки занадто низької вологості повітря, дії ультрафіолету, різких перепадів температур, дії вільних радикалів, що містяться в повітрі. Крім того, воно зволожує і живить шкіру голови і саме волосся, відновлює його структуру. Регулярне використання допоможе позбутися від лупи, прискорити зростання волосся і сповільнити його старіння, а також зробити шевелюру пишною, густою, блискучою і слухняною.
Олія льону активно живить шкіру голови, сприяє зміцненню волосяних фолікул і поліпшенню загального вигляду волосся, прискорює ріст волосся, надає блиск і пишність волоссю, сприяє зміцненню коренів.
Олія мигдальна багате на вітаміни А і Е, зволожує волосся і ефективно бореться з посіченими кінчиками, захищає клітини волосся від вільних радикалів і ультрафіолетових променів, робить волосся здоровим і сильним. Вітамін F нормалізує роботу сальних залоз, тому мигдальне масло для волосся прибирає некрасивий масний блиск. Інтенсивно стимулює ріст волосся, підвищує його еластичність і міцність. Стимулює обмінні процеси в шкірі, покращуює живлення волосяних цибулин. Тому застосування мигдалевої олії ефективно проти випадіння волосся. Мигдалева олія має протизапальну дію. Її застосування оздоровлює шкіру голови і усуває лупу.
Оливкова олія містить величезну кількість живильних речовин, мінералів і вітамінів, які необхідні для росту волосся.
Гідролізований кератин насичує волосся необхідними амінокислотами, зміцнює стрижень волосся, відновлює пошкоджене волосся і попереджає його ламкість.
Застосування:
Спосіб застосування під час стайлінгу для надання зачісці довершеності - після використання шампуню та кондиціонеру нанести невелику кількість засобу на долоню та пройтися по всій довжині підсушеного рушником волосся. Укласти. Захист - для контролю завиття та захисту волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища наносити невелику кількість засобу (декілька крапель) на сухе або вологе волосся за необхідністю. Фарбування - перед застосуванням фарби прямо на волосся нанести приблизно 5мл сироватки та ніжно вмасувати для того щоб фарба краще вбиралася волоссям. Не змивати. Додати 1-5 мл сироватки до фарби, ретельно перемішати та продовжити процес фарбування як зазвичай. Це надасть волоссю сяйва, еластичності та привабливої глибини кольору.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары