Все категории
Добавить товар

Шампунь з кератином для еластичності волосся - brazilian keratin smoothing shampoo 350ml

550 грн
Описание

Шампунь с кератином для эластичности волос - Brazilian Keratin Smoothing Shampoo 350ml

350 мл - 550 грн
730 мл - 1000 грн

Усяке нове, часто, — це давно забуте старе, з тою лиш різницею, що воно накладається на нові вимоги часу і ґрунтується на досвіді попередників. Ще в давній Греції батько клінічної медицини Гіппократ запропонував принцип «лікування подібного подібним». Сучасна космецевтика давно дотримується цього принципу у розробці ефективних формул. Негативний вплив навколишніх факторів неминуче призводить до руйнування та втрати основного будівельного матеріалу волоссям – кератину. Експериментальним шляхом вченими лабораторії Beaver були відібрані найефективніші комбінації засобів з кератином, зокрема синергічний дует – кокосова олія та кератин для поповнення його втрат та отримання неперевершеного результату, ідентичного відновлювальній салонній процедурі реконструкції.
Формула шампуню без сульфатів та парабенів, збагачена міксом кератину, кокосової олії, амінокислот та екстракту насіння кіноа ефективно попереджає плутання, сухість, ламкість й втрату пігменту.  Професійний засіб спеціально розроблений для еластичності волосся, захисту локонів від агресивного впливу зовнішніх факторів та боротьби з пухнастістю волосся. Кератинові амінокислоти повертають локонам міцність та еластичність, делікатно розгладжують кутикулу, приборкуючи неслухняні пасма, надаючи шовкової гладкості та чарівного блиску.
Спосіб застосування: на зволожене волосся нанести невелику кількість шампуню, спінити з водою. Зробити легкий масаж волосся та шкіри голови. Ретельно змити чистою водою. За необхідності повторити нанесення. Зберігати при кімнатній температурі у сухому місці, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів. Ванна кімната з перемінною вологістю та температурою не є належним місцем для зберігання. Після кожного застосування щільно закривати кришку на тубі засобу. Зберігати у недосяжному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары