Все категории
Добавить товар

Олія парфумована для живлення, розгладження та блиску волосся beaver the perfect oil 24k

710 грн
Описание

Олія для волосся парфумована для живлення, розгладження та блиску - BEAVER The perfect oil 24k 50 ml

Розкішна мерехтлива олія для волосся, яка надає чарівного сонячного сяйва сухому та пористому волоссю. Завдяки легкій та невагомій текстурі олія ідеально допомагає розплутати та впорядкувати локони. Органічна олія аргани в складі засобу глибоко живить, розгладжує та ущільнює волосся, усуває пухнастість та сплутаність, повертаючи йому блиск та шовковистість. Олія соняшника має багатий вітамінний склад. Вітамін Е та омега-6 жирні кислоти відновлюють волосся та захищають від УФ-променів, механічних та температурних пошкоджень, а також агресивного впливу навколишнього середовища.

В початкових нотах ароматичної композиції гармонійно грають венеціанський ірис, рожевий перець та гіацинт. Доповнюють симфонію контрастів акорди жасмину та соковитого лимону. Таємничий шлейф, який увібрав всі фарби далекого сходу, витканий із поєднання нот мускусу, пачулі, ванілі та величного ветиверу. Ретельно підібрана композиція нот огортає ніжною вуаллю індивідуальності, мрій та спогадів.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість олії, натиснувши 1-2 рази, в залежності від довжини та густини Вашого волосся. Розітріть олію в долонях та розподіліть по вологому волоссю, по всій його довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам. Дати увібратися та укласти волосся. За необхідності та бажанням донести засіб на сухе волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize