Все категории
Добавить товар

Косметичний живильний шампунь з олією карітеhelen seward emulpon salon nourishing shampoo

1400 грн
Описание

Косметичний живильний шампунь з маслом каріте італійського бренда Helen Seward ідеально підійде для сухого, тьмяного, неживого волосся. Засіб допомагає відновити його здоровий вигляд, надати локонам шовковистості, пружності та еластичності. Шампунь, в складі якого міститься цінне масло каріте, делікатно очищає волосся, усуваючи сухість, неслухняність і статичну електрику. Засіб не ускладнює розчісування, позбавляючи від дискомфорту під час розплутування вологих пасом.

Helen Seward Emulpon Salon Nourishing Shampoo чудово живить і зміцнює волосся, надає йому прикореневого об’єму і природного блиску. Шампунь легко піниться і безслідно змивається водою, залишаючи на волоссі приємний аромат. З брендом Helen Seward зусилля відновити красу і здоров'я волосся не будуть марними!

Живильна маска для сухого волосся, з олією каріте

Після застосування унікальної маски італійського бренда Helen Seward ваше сухе волосся зміниться, набуде життєвої сили, енергії та приголомшливого блиску. Інноваційна формула засобу розроблена спеціально для сухого, ламкого, тьмяного і пошкодженого волосся. Цей косметичний продукт містить в складі масло каріте, яке забезпечує ефективний пом'якшувальний, живильний, зволожувальний і відновлювальний вплив на локони.

Приємна, легка консистенція маски дає змогу комфортно і рівномірно наносити засіб на волосся, надаючи кожній волосинці чудової краси і сили. Helen Seward Emulpon Salon Nourishing Mask діє миттєво, завдяки цьому вже після першого застосування ваші локони набудуть гладкості, стануть більш слухняними, а також зникне статична електрика. Маска професійно доглядає за волоссям, гарантуючи неперевершений результат.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары