Все категории
Добавить товар

Зволожувальний кондиціонер для волоссяhelen seward hydra hydrating conditioner

2800 грн
Описание

Кожна представниця прекрасної статі прагне мати розкішні локони. Але краса й здоров'я тісно пов'язані між собою, тому для того щоб волосся було привабливим, необхідно насамперед подбати про його життєву силу. Зволожувальний кондиціонер Helen Seward Hydra Hydrating Conditioner забезпечить ефективний догляд за пасмами, допоможе відновити їх природний блиск, повернути їм доглянутий і свіжий вигляд.

Продукт інтенсивно відновлює й розгладжує кутикулу, підсилює блиск і колір локонів. Також кондиціонер покращує щільність волосків, робить їх міцними й здоровими. Активні компоненти, якими збагачений склад засобу, живлять, зволожують і захищають пасма від можливих пошкоджень. Helen Seward Hydra Hydrating Conditioner - ваш маленький секрет здорового й бездоганного волосся!

Спосіб застосування: нанесіть на вимите волосся на 2-5 хвилин, після чого змийте теплою водою.

Зволожувальний шампунь

Зволожувальний шампунь від італійського бренда Helen Seward надає можливість забезпечити делікатний інтенсивний догляд фарбованому волоссю і волоссю, яке зазнало хімічної обробки. ACE-Complex контрольовано звільняє вітаміни А, С і Е, надаючи захисну дію. Завдяки кислотному рівню рН засіб сприяє збереженню кольору після фарбування, балансуючи рН волосся.

Формула зволожувального шампуню збагачена запатентованими світлозахисними елементами, які не допускають вигоряння кольору, і катіонними полісахаридами, що відновлюють силу волосся і додають розкішного об’єму. Аналог аміно-функціонального силікону останнього покоління підсилює, фруктові екстракти забезпечують глибоке зволоження і антиоксидантну дію.

Спосіб застосування: Масажними рухами нанести шампунь на вологе волосся і спінити. Змити. За потреби повторити процедуру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize