Все категории
Добавить товар

Поживний відновлюючий шампунь lola ela é carioca, 500 г

990 грн
Описание

Lola Ela é Carioca-лінійка, яка підійде для всіх типів волосся. Миттєво відновлює внутрішню частину пошкодженого волосся, помітно скорочує посічені кінчики і зволожує від коренів до кінчиків.
Активні інгредієнти:
Mate do Rio настій мате з протизапальною та антиоксидантною дією. Запобігає пошкодженням, викликаним вільними радикалами. Має фотозахисну дію, відновлюючи природний блиск волосся.
Cica Repair екстракт рослини з протизапальною та загоювальною дією. Допомагає зберегти здоров'я волосся. Має у своєму складі флавоноїди та амінокислоти, біоактивні комплекси, які глибоко живлять та зволожують волосяний стрижень, підвищуючи опірність та запобігає випаданню та ламкості волосся.
Bisabilol протизапальні, загоювальні, заспокійливі та протимікробні властивості. Допомагає здоров'ю шкіри голови.
Шампунь ефективно очищає шкіру голови, при цьому насичує і зволожує волосся, робить його шовковистим і м'яким на дотик, запобігає посіченим кінчикам.
Спосіб застосування : Нанесіть живильний відновлюючий шампунь Ela é Carioca на вологе волосся і масажуйте шкіру голови, поки не утвориться густа піна. Змийте. Повторіть процедуру, якщо відчуєте потребу.

Більше товарів цього бренду переглядайте за посиланням: ***********************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 500мл
Объем:
500 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?