Все категории
Добавить товар

Маска антиоксидантна на основі цінних олій maschera di oli inebr

2795 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Maschera di Oli Inebriante /Маска антиоксидантна для неймовірного
сяйва та шовковистості волосся

500 ml

Маска антиоксидантна для неймовірного сяйва та шовковистості волосся (pH 3) надає волоссю надзвичайну яскравість, блиск і шовковистість. Наповнена дорогоцінними натуральними оліями, що легко поглинаються волоссям та живлять його із середини. Підходить для всіх типів волосся, пом'якшує його без обтяження, робить волосся м'яким і шовковистим, приємним на дотик.

Ексклюзивний комплекс натуральних рослинних олій та масел, багатих на природні антиоксиданти, надає волоссю надзвичайного сяйва і насичує поживними елементами. Підходить для професійного використання та для домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

КОМПЛЕКС ДОРОГОЦІННИХ ОЛІЙ ТА МАСЕЛ (інка-інчі, морінга, солодкий мигдаль, насіння льону, масло ши, рицинова, оливкова та соняшникова олія).
Багатий на природні антиоксиданти, додає волоссю надзвичайної яскравості та шовковистості, захищає його і запобігає сухості. Має надзвичайну живильну силу, водночас не обтяжує волосся та легко поглинається в його структуру.

ВІТАМІН В5
Зволожує, пом’якшує, заспокоює, кондиціонує, захищає від негативного зовнішнього впливу.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
o27s15k23
o27s15k23
Супер-продавец
Марганец
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары