Все категории
Добавить товар

Шампунь проти випадіння волосся у чоловіків medavita anticaduta

1045 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь
Кілька примірників у наявності

MEDAVITA Shampoo Anticaduta Uomo / Нормалізуючий шампунь проти випадіння волосся у чоловіків

ОБ’ЄМ 250 мл

Шампунь-ад’ювант для запобігання випадінню волосся в чоловіків, призначений для задоволен специфічних потре частого миття шкіри голови.

Алопеція — поширена проблема поміж чоловіків. Статистичні дослідження вказують, що з не стикаються майже 80% всіх представників сильної половини людства. У 60% чоловіків шевелюра значно рідшає до 35 років.

Також дослідники зазначають, що випадання волосся трапляється вже в молодому віці — починаючи з 18 років. І навіть у тих молодих людей, які генетично не схильні до цього. Запобігти випаданню або зупинити алопецію цілком реально, якщо використовувати спеціалізовані засоби.

Компанія MEDAVITA розробила унікальний Shampoo Anticaduta Uomo, купити який ви можете на цій сторінці. Він характеризується такими особливостями:

м'яко очищає волосся і шкіру голови;

нейтралізує надмірну жирність;

забезпечує тривалий ефект чистого волосся.

Шампунь проти випадіння волосся для чоловіків містить у собі особливі інгредієнти — екстракт моринги та екстракт плодів Серено. Перший — захищає ослаблене волосся, зміцнює його і стимулює зростання. Другий — Серено — допомагає врівноважувати дію 5-α-редуктази, ферменту, який бере участь у генезі андрогенетичної алопеції.

Також Shampoo Anticaduta Uomo MEDAVITA містить натуральні інгредієнти, поміж яких ефірні олії:

куркуми;

кориці;

імбиру.

Вони підтримують нормальний тонус шкіри голови. Шампунь проти випадіння волосся для чоловіків від «MEDAVITA» рекомендований для атонічної шкіри голови, з повільним капілярним кровообігом, щоб запобігти й лікувати випадіння волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары