Все категории
Добавить товар

Відновлююча олія ши для волосся saryna key damage repair

1450 грн
Описание

Виробник: Saryna Key
Тип засобу: Олія
Кілька примірників у наявності

Відновлююча Олія Ши для пошкодженого волосся Saryna Key Damage Repair Pure African Shea Oil

Тип волосся:
Сухі, пошкоджені з січеними кінцями.
Дія:
Лікувальне масло виробляється з плодів африканського дерева Ши, природного джерела кератину, що утворює зовнішній шар волосся і надає волоссю м'якість, пружність та діамантовий блиск. Висока концентрація унікальних мікроелементів, включаючи вітаміни, протеїни шовку та амінокислоти проникають у фолікули, відновлюючи пошкоджене волосся від коріння до кінчиків. Це чудова натуральна африканська олія Ши «Damage Repair» швидко вбирається і не залишає жирних слідів.
Результат:
Діамантово блискуче, м'яке, слухняне волосся. Подальше використання сприяє живленню та зволоженню шкіри голови, пожвавлює та зміцнює сухе пошкоджене волосся.
Застосування:
Після використання шампуню, кондиціонера (або маски) просушіть волосся рушником. Видавіть на долоню кілька крапель натуральної Африканської олії Ши «Damage Repair», трохи розітріть олію в долонях, а потім нанести її на волосся до та після укладання. Для досягнення найкращого результату використовуйте разом із іншими продуктами лінії «Damage Repair» із плодів африканського дерева Ши.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
ksupa
ksupa
Супер-продавец
Киев
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары