Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Шампунь "зволожуючий" для інтенсивного зволоження та живлення

135 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

Призначення та опис продукту:
Спеціально підібраний комплекс з 15 екстрактів лікарських рослин та 5 цінних олій для щоденного догляду за тонким, ослабленим волоссям та сухим типом шкіри голови. Потужний антиоксидантний та вітамінно-мінеральний комплекс, що входить до складу лікувальних трав, сприяє нормалізації водно-мінерального балансу, поверненню природньої вологості, зміцненню коренів і відновленню структури ослабленого сухого волосся по всій довжині. М'яко та дбайливо очищує волосся та шкіру, при щоденному застосуванні повертає природну красу та свіжість. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати в комплексі з м'яким рослинним бальзамом "Зволожуючий". Не містить SLS, парабенів та барвників.

Активні компоненти:
Екстракти з 15 лікарських рослин (кропиви, ромашки, нагідок, софори японської, ехінацеї, люпину, любистку, мильнянки, душиці, шоломниці байкальської, лопуха (реп’яху), едельвейсу, вербени, арніки, женьшеню), 5 oлій (жожоби, макадамії , манго, мигдалю, оливи), гідролізований кератин, гідролізований кукурудзяний протеїн, аргінін, алантоїн

Застосування:
Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, масажними рухами спінити та змити водою. При необхідності процедуру повторити.

Результат при щоденному застосуванні:
При регулярному застосуванні повертає волоссю природну шовковистість, блиск та відчуття свіжості

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары