Все категории
Добавить товар

Lotus horsetail oil. олія з хвоща польового 125ml

430 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Застосовується для загоєння ран, для суглобів, при сечокам’яній хворобі, нестачі кремнію, для росту та випадання волосся, брів, бороди, вусів, для нігтів, при проблемній шкірі, від розтяжок.

Рослина хвощ польовий росте в болотистих регіонах Європи, Азії та Північної Африки і трохи нагадує своїм виглядом хвіст коня, за що в народі і знайшов таку назву. З молодих пагонів рослин та бульб готують різні салати, супи та інші страви, навіть їдять у сирому вигляді. Набула рослина широку область поширення в народній медицині за рахунок своїх багатих корисних властивостей. Роблять з хвоща також натуральну рослинну олію, в якій зберігаються всі її складові.
Одна з найкращих олій для догляду за волоссям, нігтьової пластиною, а також від розтяжок та набряклості. Тому активно застосовують як олію для догляду за шкірою під очима, при схудненні або вагітності. Допомагає боротися з прищами та підлітковою проблемною шкірою. Підходить для зовнішнього та внутрішнього застосування. Для прийому всередину рекомендується страждаючим на захворювання сечостатевої системи, при камені в нирках, а також нестачі кремнію в організмі.

Містить велику кількість корисних для людського організму речовин: органічні кислоти та кремнієву кислоту, солі мінеральні, вітамін С, глікозиди, каротин, дубильні та гіркі речовини, смолисті речовини. Хімічний склад дуже багатий на кремній у вигляді солей (близько 3%), адже саме цей мінерал відповідає за здоров’я нігтів та волосся.

Способи застосування

Для внутрішнього застосування: дозування становить 1 столову ложку (близько 15 мл або 3 чайні ложки) 2 рази на добу. Пити перед їжею, запиваючи рідиною.
Для зовнішнього застосування: як ранозагоювальний засіб слід наносити в чистому вигляді 3 рази на добу.
При проблемах зі шкірою (висип, подразнення): наносити на проблемні ділянки на 10-20 хвилин.
Для суглобів слід наносити масло в чистому вигляді на необхідну ділянку на 1-2 години.
Для волосся: наносити злегка підігріту олію на вимите волосся та шкіру голови. Масажирую розподілити рівномірно. Залишити на 30-60 хвилин. Після ретельно змити. Оптимальний курс становить 30 днів із частотою повторення процедури 3 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары