Все категории
Добавить товар

Комплектом дешевше! шампунь та 2 маски для волосся від echos line.

678 грн
Описание

Професійний шампунь для волосся Еchosline karbon 9 з активованим вугіллям 350 мл. Echosline - 173 грн. замість - 225 грн.
Маска для волосся echosline karbon 9 з активованим вугіллям 300 мл. Echosline - 245 грн. замість - 285 грн
Фарбувальна маска для темного волосся echosline karbon charcoal color mask black 240 мл. Echosline - 260 грн. замість - 320 грн

РАЗОМ - 678 грн., замість 830 грн. - Економія очевидна.

Опис комплекту:
Активоване вугілля в Karbon 9 відновлює природну красу волосся і захищає їх від щоденного агресивного впливу зовнішнього середовища за допомогою захисної плівки. Продукти на основі 100% натурального бамбукового рослинного активованого вугілля, який збагачує очищення і детоксикацію.
До складу засобів Karbon 9 входять також натуральні і відновлюють рослинні екстракти SUPER-MIX 9:
3 масла, що захищають і зволожуючі (баобаб, чорний кмин, ним),
3 екстракту екзотичних фруктів, що живлять волосся енергією (манго, папайя, ананас),
3 екстракту очищувальних трав (кропива, шавлія, деревій)
відразу додає м'якість, жвавість і блиск, не напружуючи волосся
легкий склад, який швидко вбирається
також підходить для світлих / освітленого волосся
веганські склад, 100% натуральні інгредієнти, без парабенів.

Збагачена 9 фітоекстрактами й активованим рослинним вугіллям, маска полегшує розчісування, кондиціює й живить, надаючи волоссю м'якість, живий і здоровий вигляд. Регенерує волосяне волокно та захищає волосся від міських стресових чинників.
Спосіб застосування: на вимите та підсушене рушником волосся нанести засіб об'ємом із горіх, рівномірно розподілити масажними рухами, розчесати волосся. Залишити на 3-5 хв для впливу, обполоснути волосся.

Фарбувальна маска Echosline Karbon Charcoal Color Mask Black - сприяє посиленню природного та неприродного кольору, надаючи волоссю інтенсивну яскравість.
Збагачена активованим рослинним вугіллям, ця маска також ідеально підходить для обробленого волосся, оскільки зволожує, живить та оздоровлює волосся. Волосся будуть здаватися м’якими і дуже легкими з першого нанесення. З 98% інгредієнтів - природного походження .
Після миття голови нанесіть вугільну фарбувальну маску (ми рекомендуємо використовувати пару рукавичок) і залиште на 3 - 15 хвилин залежно від бажаної інтенсивності. Ретельно промити.
В упаковці міститься 240 мл продукту.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары