Все категории
Добавить товар

Освіжаючий тонік-спрей для жирного волосся та шкіри голови dr.forhair phyto fresh tonic 100 мл

525 грн
Описание

Тонік на основі трав з себорегулюючою дією знижує інтенсивність секреції сальних залоз та одночасно абсорбує надлишковий жир завдяки інноваційній формулі з додаванням порошку діоксиду кремнію.

Допомагає підтримувати свіжість волосся, яке швидко жирніє біля коренів та втрачає об’єм, усуває неприємний запах, який може з’явитись при активній роботі сальних та потових залоз, заспокоює та тонізує шкіру голови.

Гідролат гамамелісу у поєднанні з екстрактом листя чайного дерева зменшують жирність, запобігають розмноженню грибків та бактерій, що призводять до появи лупи, свербіння та подразнень, нормалізують рівень pH шкіри голови.

Завдяки високому вмісту дубильних речовин гідролат гамамелісу оптимізує потовиділення та має дезодоруючі властивості, зберігає чистоту і свіжість волосся протягом дня.

Екстракт кори білої верби має дезинфікуючу та антисептичну дію, допомагає контролювати рівень виробництва шкірного сала, екстракт розмарину стимулює мікроциркуляцію, зменшує випадіння, надає прикореневий об’єм слабкому та тонкому волоссю.

До складу тоніку також входить запатентований активний компонент натурального походження бутил авокадат, що виготовляється з олії авокадо способом біотехнологічної обробки. Він суттєво зменшує жирність завдяки пригніченню синтезу специфічного ферменту 5-альфа-редуктази, який в найбільшій концентрації знаходиться в волосяних фолікулах та сальних залозах.

Дрібнодисперсний порошок діоксиду кремнію абсорбує надлишок шкірного себуму, який накопичується в прикореневій зоні, полегшує укладку, робить тонке волосся більш об’ємним та свіжим.

Завдяки рівномірному змішуванню з водною фазою не залишає білого нальоту на волоссі та не обтяжує його.

Активні інгредієнти:
- гідролат гамамелісу має в’яжучу дію та протизапальну дію, зменшує жирність, підтримує оптимальний рівень pH шкіри голови;

- екстракт кори білої верби запобігає кератинізації волосяних фолікулів, м’яко регулює секрецію шкірного себуму;

- екстракт листя чайного дерева є природнім антисептиком, заспокоює подразнення та нормалізує роботу сальних залоз;

- екстракт розмарину покращує кровообіг та живлення волосяних фолікулів, зміцнює ослаблене волосся, надає об’єм;
бутил авокадат діє як інгібітор 5-альфа-редуктази, сприяє зниженню жирності шкіри голови, усуває лущення та свербіж;

- діоксид кремнію має високі абсорбуючі властивості, вбирає надлишок шкірного сала, продовжує свіжість волосся.

Після миття волосся шампунем, розприскайте тонік на корені вологого (попередньо просушеного рушником) або сухого волосся по проділах, помасажуйте 1-2 хвилини, не змивайте.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары