Все категории
Добавить товар

Спрей-фіксатор для волосся

175 грн
Описание

Інноваційні технологічні рішення та виключно науковий підхід – це все про спрей для волосся, який лікує локони, а не створює зовнішніх видимих ефектів. .

Засіб вирішує такі проблеми, як статична електрика, пухнастість, зволоження. Спрей покриває локони наче вуаль, що захищає структуру зсередини. Після обробки немає ефекту плівки, відчуття обтяження, неприємного запаху. Навпаки, приємна аура зберігається на волоссі дуже довго, додаючи вишуканості образу.
Спрей для волосся Wokali Collagen Ultimate Repair Hair Spray працює на вашому волоссі постійно, забезпечуючи:

· Відновлюючий ефект.

· Термозахист.

· Інтенсивний колір.

· Збереження пружності локонів.

· Швидке зростання волосся.

· Зволоженість.

· Гладкість та легкість розчісування.

· Об'ємне укладання.

· Блискуче сяйво.

Усі якості забезпечують кілька компонентів. Так, колаген вирішує проблему з відновленням структури, позбавлення від кінчиків, що січуться.
Кератин додає щільності та пружності, забезпечуючи стійке фарбування. Олія авокадо захищає локони від шкідливих зовнішніх умов, нівелюючи сухість, ламкість. Додатково інгредієнти надають допомогу у відрощуванні довжини.

Ефект відзначають жінки з такими проблемами волосся, як тонкість, ламкість, надмірна сухість. У застосуванні засіб легкий, а результативність помітна відразу. Якщо добре обробити кінчики і трохи помасажувати волосся, з'являється помітна шовковистість, приємне розчісування та гарний аромат. Блискучий зовнішній вигляд локонів створює доглянутість та гарне враження від образу.
Додаткова зручність у тому, що догляд незмивний, а результат видимий моментально і з першого використання. У складі лише безпечні інгредієнти, що наповнюють волосся корисними компонентами, особливо якщо застосовувати спрей регулярно. Користувальниці відзначають, що у нанесенні спрей не дуже зручний, оскільки розпорошити його рівномірно практично неможливо.

Рекомендується застосовувати засіб регулярно, якщо необхідно відновлення, зволоження, живлення, захист, об'єм. В результаті волосся отримає шовковистий зовнішній вигляд, блискучий колір, красу та здоров'я. Спрей для волосся Wokali Collagen Ultimate Repair Hair Spray не варто сприймати як ліки проти усіх проблем шевелюри, але як додатковий догляд можна використовувати при необхідності підтримання красивого вигляду волосся на урочистості, важливому заході, діловій зустрічі.
Продукт не викликає алергічних реакцій, добре працює як на вологих, так і на висушених пасмах. Для рівного нанесення найкраще використовувати метод попереднього розпилення на руки. Переносити засіб на волосся зручно рухами, що розгладжують.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары