Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Еліксир для волосся “досконалість волосся”

1000 грн
Описание

Опис Еліксир для волосся "Досконалість волосся"

Корисним вибором для домашнього догляду за волоссям стає інноваційна продукція американського бренда Olaplex. Еліксир «Досконалість волосся» розроблений спеціально для того, щоб у проміжку між салонними процедурами ви могли підтримувати красу ваших локонів. Olaplex Hair Protector No.3 не містить шкідливих речовин: альдегідів, сульфатів, силіконів, фталатів і діетаноламіну.

Засіб універсальний, тому підходить як для натурального волосся, так і для тонованого або фарбованого, а також для локонів після хімічної завивки. Ніжна кремоподібна консистенція і приємний косметичний аромат — додаткові бонуси. За допомогою еліксиру ви збережете ваші локони красивими, ніби щойно після салону!

Спосіб застосування: рекомендується наносити достатню кількість еліксиру на вологі, підсушені рушником волосся. час витримки — мінімум 10 хвилин. Для пошкодженого волосся: не змивати, нанесіть No.3 повторно мінімум на 10 хвилин. Чим довший час витримки, тим кращим буде ефект. Еліксир потрібно змивати із застосуванням шампуню і кондиціонера. Рекомендується використовувати один раз на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Продавец
alincik2002
alincik2002
Киев
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?