Все категории
Добавить товар

Термозахист

370 грн
Описание

Спрей для волосся Alter Ego термозахисний
Спрей дуже легко і рівномірно розпорошується по всій довжині волосся

Відомий італійський бренд Alter Ego випустив спеціальний термозахисний спрей Hasty Too Hi T Security, який здатний подарувати дбайливий догляд за волоссям у процесі його укладання. Цей унікальний засіб дозволяє не обмежувати простір фантазії під час термостайлінгу, зберігаючи при цьому здоровий вигляд локонів завдяки натуральним доглядальним компонентам у складі.

Спрей дуже легко і рівномірно розпорошується по всій довжині волосся, не залишаючи після себе неприємного ефекту обтяження. Він має приємний солодкий запах з деревними нотками, який залишається на пасмах тривалий час. Високий рівень термозахисту забезпечується за рахунок спеціально підібраних активних інгредієнтів, які абсолютно безпечні для волосся. Вони дозволяють ефективно зменшити пористість локонів, надаючи додатковий об’єм.

Наявність фітотекстуруючих біополімерів сприяє надійній фіксації навіть найнеслухняніших пасом, роблячи їх більш слухняними і міцними. А конопляна олія надає чудове зволоження для ще більшого блиску і шовковистості волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 300мл
Продавец
zhann...
zhanna04111991
Хмельницкий
67% выполненных заказов
Была