Все категории
Добавить товар

Філлер для волосся з ефектом ламінування lador perfect hair fill-up, 13 мл

62 грн
Описание

Філлер для волосся Lador Perfect Hair Fill-Up, 13 мл

Корейська філлер для волосся Lador Perfect Hair Fill-Up - миттєво повертає пошкодженим волоссю структурну цілісність, еластичність і шовковистість. Одержуваний ефект ламінування волосся за якістю не відрізняється від салонного результату.

Засіб миттєво проникає всередину волосяного стрижня, згладжує лусочки, заповнює порожнечі і пошкодження структури, повертає волоссю гладкість і здоровий блиск. Філлер нормалізує PH, відновлює волосся, ослаблені фарбуванням і хімічними завивками.

Спосіб застосування: Вміст ампули змішати з холодною водою в пропорції 1:1. Використовувати тільки керамічну ємність. Ретельно перемішати рідину і нанести отриманий склад на чисті, сухі волосся по всій довжині. Залишити на 15-20 хвилин. Для кращого ефекту використовувати термошапочку або прогріти феном. Змити теплою водою.

Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте контакту з очима. Зберігати в недоступному для дітей місці. Припиніть використання, якщо з'являються ознаки подразнення та / або висип, при необхідності зверніться до лікаря.

Склад: Water, steartrimonium chloride, alcohol, hydrolyed keratin, hydrolyzed collagen, hydrolyzed silk, ceramide3Ceramide NP, Sodium Benzoate, Hydroxyacetophenone, fragrance.

Об'єм: 13 мл

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize