Все категории
Добавить товар

Сироватка проти випадіння та для росту волосся top beauty - ефективний засіб для...

185 грн
Описание

✨Сироватка проти випадіння та для росту волосся Top Beauty - (100 мл.) - ефективний засіб для швидкого лікування волосся від випадіння, який складається тільки натуральних компонентів!

Властивостями сироватки є:

🌺зменшує випадіння волосся;
🌺живить і зволожує шкіру голови;
🌺стимулює ріст нового волосся;
🌺відновлює його структуру;
🌺робить волосся блискучим та шовковистим.

▪️Екстракт кореня женьшеню - нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові та активізує ріст волосся. Біологічно активні речовини в корені рослини активно живлять волосяні цибулини.

▪️Аргінін - покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випадіння. Відновлює і зміцнює структуру волосся.

▪️Ментол - потужний стимулятор росту волосся, допомагає зняти свербіж і відрегулювати діяльність сальних залоз.

▪️Вітаміни групи В відповідають за ріст волосся, від них залежить, наскільки волосяні цибулини будуть міцними, а пасма густими та блискучими. Вітамін В8 або біотин підтримує ліпідний баланс шкіри голови і протистоїть появі лупи і посічених кінчиків.

❗️Нанести сироватку на чисту вологу шкіру голови та коріння волосся, масажувати до повного впитування. Використовувати 2-3 р в тиждень.
❗️Не змивати.

_________________________________

💥Ціна - 185 грн.💥

#косметикадляволос#україна#доглядзаволоссям#сироваткадляволосся#бровари#косметикабровари#натуральнакосметикаукраїна #засібпротивипадінняволосся

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
yana191286
yana191286
Супер-продавец
Бровары
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары