Все категории
Добавить товар

Ампулы лечения выпадения волос и стимулирования их роста dikson

850 грн
Описание

Ампульний засіб для лікування та догляду за шкірою голови Dikson Polipant Complex

Поліпант комплекс POLIPANT COMPLEX.

Унікальний біологічний препарат з протеїнами, плацентарних і рослинними екстрактами для лікування і догляду за шкірою голови і волоссям: лікування випадіння волосся і стимулювання їх зростання, в т.ч. андрогенної алопеції, лікування жирності шкіри голови, себореї, грибків різного походження, відновлення шкірного балансу.

Polipant Complex - це симбіоз косметики і фармакології. Ампульне біологічно активний засіб терапевтичного лікування для блокування випадання і стимуляції росту здорових, красивих волосся. Надає тонізуючу дію як на волосся, так і на шкіру голови, покращує якість волосяного стрижня і усуває лупу. Результат помітний вже на другому тижні застосування. Незамінний продукт для лікування алопеції різного походження.

Упаковка: коробка з ампулами 12 шт. по 10 мл

Активні компоненти:

Екстракт тваринної плаценти містить чинники зростання, що стимулюють сплячі клітини паросткової зони волосяного фолікула і регенерацію пошкоджених клітин шкіри голови. Містить специфічні білки, антиоксиданти, антибактеріальні сполуки і пептиди, що стимулюють імунні клітини. Цей комплекс призводить до омолодження структур волосся і шкіри голови.

 Екстракт стручкового перцю - високоефективний стимулятор росту волосся, містить у великій кількості вітаміни А і С, алкалоїд капсаїцин, який надає місцеве подразнюючу дію, а також віск, жирні та ефірні олії. Надає яскраво виражене гіпереміческімі і стимулюючу дію, покращує живлення коріння волосся.

 Екстракт кропиви - імуномодулятор, має регенеруючу, тонізуючу та протизапальну дію. 

Екстракт зародків пшениці надає волоссю натуральний блиск і покращує їх расчесиваемость.

застосування

Чи не змивати! Нанести по проділах на чисто вимите волосся і інтенсивними масажними рухами розподілити по поверхні шкіри голови.

Курс застосування:
-кожне миття голови 12 разів під ряд.
-при сильному випаданні: кожен день протягом 1-1,5 місяців
-при сезонному випаданні: після кожного миття протягом 1-1,5 місяців
-для профілактики випадіння або для стимуляції росту волосся: 1-2 рази на тиждень (через 1 миття)
-Після курсу необхідно зробити перерву не менше 1-2 місяців.

Не застосовувати вагітним і годуючим мамам!

Результат: Яскраво виражений ефект відновлення волосся. Блокує випадання волосся. Усуває всі види лущення шкіри голови. Навіть Пушкова волосся стає більш щільними.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары