Все категории
Добавить товар

Firstvoc anti-hairloss ampoules ампули против выпадения волос medinza єгипет

770 грн
Описание

Унікальне поєднання натуральних інгредієнтів та ексклюзивних патентів для надання сили, об'єму та блиску ослабленому волоссю. З технологією Capisome, яка максимізує ефективність та засвоєння активних інгредієнтів.
Концентровані ампули з PROCAPIL™-BAICAPIL™

PROCAPIL™ - високоефективний космецевтичний актив, націлений проти основних причин алопеції (облисіння, випадіння волосся). Підвищує рівень мікроциркуляції крові в шкірі голови. Бореться з атрофією і старінням волосяних фолікулів, викликаних впливом дигідротестостерону.

Baicapil™ - це комбінація трьох активних рослинних компонентів, які зупиняють випадання і стимулюють ріст волосся, збільшують його щільність (густоту). вже в перший тиждень, і за 90 днів волосся відновлюється.

Удосконалена формула контролю за допомогою інноваційних активних інгредієнтів для зміцнення, омолодження волосяного фолікула та запобігання випадінню волосся, як у чоловіків, так і у жінок.
Призначений для зниження швидкості випадіння волосся і відновлення густоти порідівшого волосся.
Покращує мікроциркуляцію шкіри голови, збільшує густоту та об'єм волосся. Бореться зі старінням фолікулів і захищає від випадіння волосся
Склад: Procapil™™ - Baicapil™™ - Ginseng Ext. Capsicum Ext.- Ancrine Complex - Caffeine LPD - Saw Palmetto - Ancrine Complex - Capisome Complex - Capigen Complex - Argan Oil - Biotin Caviar Extract - Keratin - Oil Nigella Sativa - Вітамін E - Вітамін F - Вітамін A - Вітамін B3 - Ginseng Ext. - Blue Alba Leaf Ext. - Пантенол - Часникова олія - Оливкова олія - Олія жожоба - Олія зародків пшениці - Касторова олія.

Показання до застосування:
• Надмірне випадання та слабкість волосся.
• Андрогенетична алопеція

БЕЗ ПАРАБЕНІВ

Спосіб застосування:
Нанесіть кілька крапель на вологу шкіру голови і м'яко помасажуйте протягом 2 хвилин - залиште до повного поглинання і не змивайте.

Упаковка: 5 ампул по 10 мл + піпетка
Виробник: Medinza Pharm

Про компанію Medinza Pharm - це 100% єгипетська компанія, заснована в 2016 році, яка працює в ім'я інновацій, якості, досліджень та доброчесності.

Це цінності, які надихали бізнес з моменту заснування, завдяки яким компанія завжди вважалася однією з найнадійніших компаній в Єгипті та визнана орієнтиром для розробки нових інноваційних продуктів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл