Все категории
Добавить товар

Коллаген пептиды up, 5000 mg, collagen, california gold nutrition, 206 гр.

826 грн
Описание

Колаген UP 5000, California Gold Nutrition, 206 гр.

Харчова добавка. Засіб для суглобів, кісток, шкіри, волосся та нігтів має низьку молекулярну вагу - 5000 дальтон (1,661 x 10–24 г).

Кістки, хрящі, м'язи, сухожилля та зв'язки організму мають у своєму складі колаген – особливий клеючий білок, основа сполучної тканини всіх органів. Колаген є основним структурним білком, знайденим у суглобах, кістках, шкірі, волоссі, нігтях та інших сполучних тканинах. Він відповідає за підтримку міцності, еластичності, гнучкості тканин організму, забезпечує підтримку суглобів, кісток, шкіри, волосся та нігтів.З віком процес розвитку колагену організмом суттєво уповільнюється, що відбивається на стані шкіри та опорно-рухового апарату: шкіра в'яне, кістки та сухожилля втрачають міцність. Тому організму потрібний колаген.

Найякісніший колаген – це продукт, який виробляється зі шкіри морської риби. Його структура найбільш близька до колагену людини, він має гарну здатність проникати в глибокі шари шкіри. Як харчова добавка Collagen UP 5000 забезпечує організм сировиною, необхідною для підтримки міцності та цілісності тканин тіла.

Спосіб застосування:
1 столову ложку порошку розмішати у невеликій кількості води або соку кімнатної температури, потім додати рідину до повної склянки. Приймати на голодний шлунок за 1 годину до 2 години після їжі, якщо лікар не призначив інакше.

Склад:
Гідролізований колаген із риби, пептиди, гіалуронова кислота, вітамін С.

Не містить:
Глютен, похідні молока, яєць, ракоподібних, горіхів, арахісу, пшениці, сої, солі, цукру або дріжджів.

Попередження:
Колаген може спричинити алергію, тому перед використанням необхідна консультація лікаря.

При кімнатній температурі подалі від сонячних променів у недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары