Все категории
Добавить товар

Вітаміни phyto phanere hair and nails 120 шт, франція для волосся й нігтів phytophanere (бад)

879 грн
Описание

Дієтична добавка у вигляді вітамінізованих капсул на основі рослинних інгредієнтів. Виготовляється упаковкою, яка містить 120 шт.;

Призначення: Проти випадання волосся і ламкості нігтів. Рекомендована вікова категорія 18+.;

Властивості: Дієтична добавка Фитофанер підтримує красу і здоров'я нігтів і волосся, підсилює стійкість до руйнівним факторам, зміцнює коріння волосся, активує зростання локонів і нігтьових пластин.;

Активні компоненти: Дефіцит вітамінів і мікроелементів в організмі може призвести до ламкості волосся, втрати блиску, алопеції, себореї, поганого росту і розшарування нігтьових пластин. Для запобігання негативних змін важливо забезпечити повноцінне надходження корисних речовин. Добавка Фитофанер збереже красу і здоров'я волосся і нігтів за допомогою поєднання наступних компонентів:

Рослинні екстракти зміцнюють фолікули волосся, покращують структуру, живлять і активують ріст.
Масло бораго містить різні види кислот, необхідних для здійснення біохімічних механізмів організму, попереджає розшарування нігтів, випадання волосся і появу лупи, сприяє легкому розчісування пасм, покращує вигляд, оновлює клітини, прискорює ріст.
Тіамін відповідає за вироблення кератину, живить волосяні фолікули волосся і насичує киснем, покращує мікроциркуляцію крові і обмінні процеси, сприяє гарному росту, захищає від стресу, попереджає перетин кінчиків і поява сивини, знижує випадання волосся.
Вітамін С бореться з надмірним випаданням і ламкістю волосся, живить, попереджає руйнування фолікулів.
Вітамін Е лікує прояви себореї, доставляє кисень, живить.;

Результат: Укріплені, здорові і красиві волосся і нігті.;

Рекомендація до застосування: Приймати по дві капсули, бажано вранці, пропиваючи склянкою води. Курс лікування проходити двічі на рік: навесні та восени.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары