Все категории
Добавить товар

Шкаралупа чорного горіха, 500 мг, 100 вегетаріанських капсул

440 грн -12% 390 грн
Описание

Виробник: Nature's Way
Тип виробу: Інші вироби

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Традиційний засіб для підтримки травлення

Працівники Nature's Way® впевнені в тому, що природа дарує нам усе найкраще. Саме тому ми відбираємо найякісніші трави, які тільки є на землі. Ми готові поїхати куди завгодно, щоб знайти місця, де ростуть найкращі трави, і забезпечити своїх клієнтів чистими продуктами. У такий спосіб ми забезпечуємо безкомпромісну якість і допомагаємо вам вести здоровий спосіб життя. Це не просто наш шлях, це шлях природи — Nature's Way™.

Рекомендації щодо застосування

Вживати по 2 капсули двічі на день.

Інгредієнти

Капсула на рослинній основі (гіпромелоза), целюлоза.

Містить деревні горіхи (грудні горіхи).

Не містить глютену. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, сої, кукурудзи, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Попередження

Цей продукт призначений тільки для короткострокового застосування. Можна використовувати не довше за шість тижнів, якщо інше не приписане медичному працівнику. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю або в разі приймання препаратів треба проконсультуватися з медичним працівником.

Зберігати в недоступному для дітей місці. Паковання захищене внутрішньою ізолювальною плівкою з принтом. Не треба використовувати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары