Все категории
Добавить товар

C-500, аскорбат кальцію-c, вітамін із 250 капсул

720 грн
Описание

Виробник: Now Foods
Тип виробу: Інші вироби

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Антиоксидантний захист
Буферизований, некислий продукт
Містить біофлавоноїди
Без ГМО
Харчова добавка
Вітаміни
Сімейне підприємство, засноване 1968 року
Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Вітамін C — це водорозчинна поживна речовина, що відіграє життєво важливу роль у роботі імунної системи. Вітамін C необхідний для вироблення колагену (структурного білка сполучної тканини), тому він важливий для здоров'я шкіри, кісток і суглобів. Вітамін C потрібний для метаболізму амінокислот і засвоєння багатьох поживних речовин, як-от фолієва кислота та залізо. Крім того, він є високоефективним антиоксидантом, здатним захистити клітини та молекули в організмі від руйнування вільними радикалами й активними формами кисню, які утворюються внаслідок нормального обміну речовин і впливу стрес-факторів довкілля. Цей продукт містить аскорбат кальцію, буферизовану форму вітаміну C — біодоступну та некислотну; він збагачений біофлавоноїдами, які працюють синегритично з вітаміном C.

Деякі наукові дослідження дають підстави допустити, що споживання вітамінів-антиоксидантів може знизити ризик розвитку певних видів раку. Однак Керування із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) схарактеризувало ці дослідження як обмежені та не дають вірогідних результатів.

Рекомендації щодо застосування

Вживати по 1 капсулі 1-3 рази на день.

Інгредієнти

Желатин (капсула), целюлоза та стеарат магнію (рослинного походження).

Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та інгредієнти з деревних горіхів. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де здійснюється оброблення інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження

Попередження. Тільки для дорослих. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю, у разі приймання медикаментів, за наявності захворювань проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природно змінювати колір.

Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары