Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Дитячий вітамін д3, краплі, 400мо, california gold nutrition,10мл

205 грн
Описание

Виробник: California Gold Nutrition
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Термін придатності: 05.2023
Вітамін Д-3 у вигляді рідких крапель призначений для дітей дитячого та раннього віку, оскільки самостійно вони поки що не можуть їсти рибу, яйця, сир та іншу молочну продукцію. Він легко засвоюється при вживанні (в 5 разів швидше, ніж олійні добавки), таким чином створюючи високу концентрацію в організмі малюка.
Вживання вітаміну дозволяє покращити засвоюваність фосфору та кальцію, розвиток опорно-рухового апарату, знизити ризик зараження інфекціями та вірусами. Також має профілактичний вплив на можливий розвиток рахіту, остеомаляції, остеопорозу.

Спосіб застосування:
1) діти, що повністю або частково перебувають на грудному вигодовуванні - щодня по 1 краплі з перших днів життя до моменту відлучення від грудей, після чого переведіть малюка на годування сумішшю, збагаченою вітаміном D, добова норма споживання якої повинна становити приблизно 1 л. Після досягнення 12 місяців дитина може перейти на вживання цільного коров'ячого молока.

2) діти, які щодня отримують менше 1 л збагаченої вітаміном D суміші - щодня по 1 краплі з перших днів життя до тих пір, поки добовий обсяг споживаної суміші не досягне 1 л.

3) для дітей старше12 місяців - щодня по 1 краплі в суміш, молоко, сік або інші напої.

Добре струсіть перед використанням.

Порція: 1 крапля (близько 0,033 мл).
Порцій в упаковці: приблизно 300

Склад: вітамін D3 (як холекальциферол), фракціонована кокосова олія (середньоланцюгові тригліцериди з кокосу)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары