Все категории
Добавить товар

Свічки на прополісі + гарбузова олія від геморою, простатиту

150 грн
Описание

Тип виробу: Продукти бджільництва

Кілька примірників у наявності

Колір свічок залежить від кольору гарбузового масла, воно буває темно-червоно-корчичневе, буває темно-зелене.
Свічки Прополіс +мастило гарбузове,не піддаю термічній обробці олію, мінімалізую нагрівання Какао-масло та Прополісу.
Упаковка з 15шт
олія гарбузова використовується оригінал Штирійське(Австрія)
Дивіться мої оголошення, є ще два види свічок

Гарбузова олія використовується при
урологічних,
гінекологічних,
проктологічних захворювань, і навіть при патологіях слизових.
Застосовуються у комплексній терапії:
проктологія,
геморой,
хронічні запори,
проктити,
сигмоїдити.
Урологія:
простатити,
цистити,
уретрити.
Застосовувати як протизапальний, відновлюючий та антиоксидантний засіб.
Свічки з маслом гарбуза мають протизапальні властивості.
свічки на основі олії гарбуза: покращують функціональний стан жовчовивідних шляхів, змінюють хімічний склад жовчі, мають незначну жовчовивідну дію, зменшують запальні процеси в епітелії жовчовивідної системи.
зменшують набряки та покращують мікроциркуляцію та епітелізацію, мають протекторну дію на грануляцію, стимулюють трофічні та обмінні процеси в тканинах.

свічки від запаленого геморою якщо не можна сісти, стояти ниє, за кермом сидіти неможливо, від запаленої простати, якщо вже замучала ця проблема, від запалень жіночих, ниє низ живота і.т.д. Критичні дні приходять і проходять безболісно.
ендометріоз вже якщо навіть дійшло до облації ендометрію не поспішайте робити цю складну операцію, спробуйте ці свічки, є досвід, що вони поступово приведуть гормональний фон і все знову увійде у своє русло.
з досвіду тих хто лікується цими свічками облисіння на тлі covida зупиняє випадання волосся, після безуспішних і дуже хворобливих ін'єкцій Мезотерапії, ще раз повторюся Прополіс шукає сам "дірки" / проблеми в організмі і латає їх. Досвід людей мені дуже цінний.
як швидка допомога, посилені на основі прополісу та какао-масло. Лікувальний ефект доведено та перевірено.
лікує також жіночі запалення, ставлячи їх ректально, склад потрапить у кров'яне русло, і буде упорядковувати уражені ділянки. у порядокгормональний баланс.прополіс сам шукає проблему і латає її.///
Лікування 10-14 днів.
Але чим посилилася хвороба, тим довше.
ПРОПОЛІС – це складний комплекс активних речовин. Головний компонент прополісу - фенольні сполуки, до яких відносяться флавоноїди та фенолокислоти. вони надають в'яжучу, протизапальну, капілярозміцнювальну дії, сприяють загоєнню виразок та ран. .крім цього, до його складу входять амінокислоти, органічні кислоти, різні мінеральні солі, вітаміни, велика кількість мінеральних речовин: цинк, марганець, калій, кальцій, фосфор, натрій, магній, сірка, хлор, алюміній, ванадій, залізо, мідь, селен , фтор, кобальт та інцинк бере активну участь в імуногенезі. Цинк, марганець та мідь відіграють істотну роль у процесах зростання, розвитку та розмноження. Залізо, мідь, марганець, кобальт необхідні кровотворення, регулюють обмін речовин, позитивно впливають на статеву функцію. біологічні властивості прополісу зумовлені унікальним комплексом хімічних сполук, що входять до його складу. В даний час добре вивчені: протигрибкова, противірусна, протизапальна, місцевоанестезуюча, протисвербіжна, регенераторна дія. прополіс має антитоксичну та антиоксидантну дію, мобілізує захисні функції організму, має радіопротектний та імуностимулюючий вплив на організм людини, а також посилює дію низки антибіотиків та нейтралізує деякі токсини.

масло Какао є найкращою натуральною основою супозиторіїв, яка ефективно транспортує цілющі речовини в порожнини тіла.
До складу масла какао входять ненасичені та насичені жирні кислоти, такі як олеїнова, стеаринова, лауринова, пальмітинова, лінолева, і арахінова кислота. а також мідь, магній, калій, кальцій, залізо, фосфор, цинк і марганець та вітаміни А, групи В, вітаміни С та Е, мелаксонтин, кофеїн та тоніни. Вітамін Е є потужним антиоксидантом і має відомі цілющі та зволожуючі властивості. велика концентрація олеїнової кислоти дозволяє відновлювати втрачені функції стінок судин, підвищує їхню еластичніст…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары