Все категории
Добавить товар

Свічки з обліпиховою олією від простатиту, геморою

80 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво

Кілька примірників у наявності

Свічки з обліпиховою олією

Ціна: 10 шт.-80 гривень.

Склад: олія обліпихи. Основа — олія какао.
Кількість обліпихової олії підібрана так, що за гарного лікувального ефекту свічка за кімнатної температури зберігає тверду консистенцію й не виникає проблем її поставити. Для цієї мети іноді до складу свічки вводять віск, але він не дає повністю розчинитися свічці та подіяти повною мірою її компонентам.
Свічки складаються тільки з натуральних компонентів, які більшою частиною вбираються в організмі, на відміну від багатьох свічок на хімічній основі, яка сама може іноді негативно впливати.

Показання:
в гінекології — кольпіти, ендоцервіцити, ерозії шийки матки, для лікування хронічних аднекситів, оофоритів, спаяних процесів у малому тазу, безпліддя, менструальних порушень;
в урології — для лікування хронічних простатитів, аденоми простати;
в проктології — геморой, виразки прямої кишки, ерозивно-звужений сфінктеріт і проктит, катаральний і атрофічний проктит, ураження слизової оболонки нижніх відділів товстої кишки, тріщини заднього проходу.

Властивості: надають місцеву заспокійливу, протизапальну та загоювальну дію
Вони гіпоалергенні, а це означає, що компоненти не викликають подразнення в людей із підвищеною чутливістю. Обліпихові свічки чудово підходять вагітним жінкам, мамам, які годують, літнім пацієнтам і навіть дітям. Їх можна використовувати також і відразу після пологів. Діють вони досить м'яко, але водночас ефективно.

В обліпиховій олії міститься до 15 мікроелементів: магній, марганець, залізо, алюміній, кремній, бор, титан, ін. За вмістом біологічно активних речовин олія являє собою природний концентрат вітамінів Е, С, K, P, каротиноїдів (250 мг%). Експериментально доведено, що обліпихова олія гальмує розвиток атеросклеротичного процесу. Такі властивості пояснюються наявністю в складі олії лінолевої та ліноленової кислот, вітаміну Е, каротиноїдів. Олія має протизапальну, бактерицидну, протибольову, загальнозміцнювальну дію, стимулює репаративні процеси в шкірі та слизових оболонках, прискорює загоєння пошкоджених тканин, має антиоксидантні та цитопротективні властивості. Зменшує інтенсивність вільнорадикальних процесів і захищає від пошкодження клітинні та субклітинні мембрани, а також сприяє нормалізації функції залоз внутрішньої секреції: щитоподібної залози, надниркових залоз, статевих залоз, корисна для людей з порушеним обміном речовин, для запобігання розвитку серцево-судинних захворювань. Застосовують для лікування опіків, загоєння ран, у гінекології та проктології.
Олія обліпихи має у своєму складі багато біологічно активних речовин, які дають змогу боротися з захворюванням. До них належать мононенасичені та поліненасичені жирні кислоти, дубильні речовини, магній, вітаміни А, С, Е, стимулюють загоєння невеликих ділянок запалення, місць виразів венозної стінки. Завдяки цим елементам здійснюється й місцева імуностимулювальна дія, що захищає зону ураження від приєднання мікробної або грибкової інфекції.
Також у обліпиховій олії є каротин, каротиноїди, токофероли та гліцериди декількох кислот. Разом вони мають чудовий загоювальний вплив на гемороїдальні вузли, які регулярно травмуються в процесі акту дефекації. Вітамін К також має кровоспинну дію, що особливо важливо для пацієнтів, які страждають на кровоточивий геморой.
Отже, обліпихові свічки оберігають від розвитку важкого ускладнення геморою — анемії, що розвивається у зв'язку регулярними кровопотілками. Крім того, завдяки своєму складу суппозиторії з обліпиховою олією стимулюють загальне зміцнення венозної стінки гемороїдального вузла, роблять його міцнішим і призводять в тонус, що сприяє зменшенню самих вузлів і їх випаданню.
Компоненти обліпихової олії також є сильними антиокисниками та цитопротекторами, тому вони загалом сприятливо впливають на венозні судини прямої кишки. Обліпихові свічки м'яко знімають запалення, біль, свербіж і печіння — характерні симптоми геморою, які можуть неабияк знижувати якість життя пацієнтів, заважати нормальній роботі та дефекації. У вагітних жінок вони …

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары