Все категории
Добавить товар

Свічки з прополісом від простатиту, геморою на основі олії какао

90 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип виробу: Продукти бджільництва

Кілька примірників у наявності

Свічки з прополісом
Ціна за 10 свічок 90 гривень.
Склад: олія какао, прополіс.
Прополіс вводиться до складу свічки у формі екстракту, який виготовляю попередньо з прополісу зі своєї пасеки. Концентрація прополісу розраховується точно та підібрана так, що за чудового лікувального ефекту здебільшого немає дискомфортних відчуттів. У випадках, коли є сильне запалення або запущені ситуації геморою або тріщини прямої кишки, може спостерігатися невелике печіння. У цій ситуації рекомендується спочатку хоча б кілька разів поставити свічки з обліпиховою олією, які м'яко знімають запалення й загоюють і потім уже лікування свічками з прополісом. За потреби можна виготовити свічки з більшою концентрацією прополісу.
Свічки виготовляють особисто. Ефективність перевірена багатьма роками. За потреби питання по телефону.

Показання: рекомендовані у разі хронічних запалень передміх залози, аденоме простати, геморою, тріщин прямої кишки, кольпітів (запаленнях піхви), ендометріте (випалення матки), вагініте, параметрі (запалення навколоматкової клітковини), сальпінгите (запалення слизової оболонки труб), ерозій шийки матки, запорів, інших запальних захворювань сечостатевої органів чоловіків і жінок.

Властивості: свічки з прополісом мають антисептичні, знеболювальні, протизапальні, протисвербіжні та ранозагоювальні властивості, стимулюють регенерацію (відновлення) пошкоджених тканин.
Антибактеріальні властивості прополісу перешкоджають проникненню інфекції та розвитку запального процесу під час локального застосування препарату.
Прополіс у складі суппозиторіїв оптимізує місцевий кровообіг, що дає змогу усунути локальні застійні явища.
Антибіотична активність прополісу добра тим, що він не викликає з боку мікроорганізмів звикання, у такий спосіб його дія буде завжди однаково ефективною. Крім того, прополіс виробляє підсушувальний і загоювальний ефект, що дуже корисно для тих, хто страждає від моокнучого геморою або геморою в період загострення.
Прополіс "розріджує" кров, тому її відтік від венозних сплетій прямої кишки поліпшується, і гемороїдальні вузли стають меншими об'єму.
Супозиторії з прополісом мають найсильнішу ранозагоювальну дію, що чудово працює в разі порушення цілісності тонкої стінки гемороїдального вузла, що супроводжується кровотечі.
До того ж, прополіс сприятливо впливає на стан слизової оболонки прямої кишки, сприяє її загоєнню, "заспокоює" подразнені та запалені зони, нормалізує місцеву мікрофлору, не даючи розвинутися інфекційному процесу. Завдяки наявності дубильних речовин прополіс має легку зв'язувальну дію, підсушує ранки та виразочки, прискорюючи процеси їх загоєння.
Багатьом ректальні свічки з прополісом дають змогу полегшити перебіг геморою на будь-яких стадіях його розвитку. Зокрема у разі запального процесу застосування прополісу дає змогу зняти набряк із гемороїдальних вузлів і пахової зони. Також свічки з цією унікальною природною речовиною допомагають зняти хворобливі відчуття, а саме свербіж, печіння й різкий біль навіть у процесі дефекації.
Препарати у формі суппозиторіїв швидко й ефективно виявляють свою терапевтичну дію. Це зумовлено тим, що під час ректального введення лікарські речовини й біологічно активні сполуки діють як місцево, так і резорбтивно, всмоктуючись у нижній частині прямої кишки через лімфатичну та венозну системи малого таза. Водночас вони надходять безпосередньо в кровоносне річище, минаючи печінку, і не зазнають впливу її ферментів, а також шлункового соку, жовчі та соку підшлункової залози. Під час їх застосування кількість побічних та алергічних реакцій неабияк знижується.

Курс застосування: Тривалість місцевого лікування свічками з прополісом індивідуальна. Її визначає лікар. В середньому від 5 днів до 2 тижнів, але може бути й до 1 місяця. Вводять суппозиторії 1-2 рази на добу. За потреби курс повторити.

Протипоказання:. наявність алергічних реакцій на прополіс.
Попри те, що прополіс не токсичний, ви маєте бути особливо обережні під час використання свічок із ним, якщо ви маєте яку…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары