Все категории

Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи, пакет 300 г

320 грн
Описание

Пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи),
багаті на вміст вітамінів А, С, Е. Вони корисні для онкологічних хворих;
людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей з
хворими на легені, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при
лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.
Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж у інших
зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу
кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінною рисою пророслих
зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а
також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну
працездатність, стимулюють проблеми жіночих та чоловічих статевих органів);
Пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів займають перше місце
серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію,
магнію, заліза, міді, цинку
Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові
речовини, багаті на активні ферменти (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за
вмістом макро- і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових
культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса,
кукурудзи та ячменю містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального
вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи
важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету інших
захворювань.
Зміст основних елементів:

Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк,
Йод, Мідь, Фтор.
Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
Незамінні амінокислоти: Валин, Ізолейцин, Лейцин, Лізін, Метіонін, Тріонін,
Тріптофан, Фенілаланін.
Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, Гістидин, Гліцин,
Глутамінова кислота, Пролін, Серін, Терозін, Цистін.
Кислоти: Щавлева, лимонна, молочна, бурштинова, оцтова, пропіонова.
Цукор та вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотріоза,
Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза.

Ферменти: Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.

Біологічна цінність:

покращують процеси травлення, у тому числі при дисбактеріозі кишечника;
нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, у тому числі, у
серцевому м'язі;
підвищують імунологічний захист організму;
надають загальнозміцнюючу та тонізуючу дію;
мають антиоксидантну дію;
підвищують фізичну та розумову працездатність;
знижують вміст холестерину;
мають гіпохолестеринемічну дію;
стимулюють лактацію;
покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
покращують жовчовиділення;
мають обволікаючу, жовчогінну і сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і
радіонуклідів з організму;
покращують роботу кровоносної системи, особливо при залізодефіцитній анемії;
підвищують вміст гемоглобіну у крові;
застосовуються при виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів;
використовуються у комплексній програмі при діабеті, ожирінні;
покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся;
ефективні при: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; хронічних колітах,
гастритах та гастродуоденітах; при комплексному лікуванні виразкової хвороби
шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозі, алергії; після перенесених
гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування
антибіотиків та хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення; вірусні
захворювання органів верхніх дихальних шляхів. Показання для застосування У
харчуванні здорових людей
при заняттях спортом, фізичних та розумових навантаженнях;
під час вагітності та годування груддю;
для профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань;
з метою покращення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному
харчуванні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары