Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Кальцій магній цинк 💊100 шт

538 грн
Описание

🫀Найкорисніший комплекс мінералів, який необхідний кожному з нас ✨

Розглянемо яку саме користь дає кожна речовина.

🔸 Кальцій
Є мінералом, який необхідний для життя. На додаток до будівництва кісток і збереження їх здоровими, кальцій допомагає нашій крові згортатися, нервам - посилати повідомлення, а м'язам - скорочуватися.

Близько 99 відсотків кальцію в нашому організмі знаходиться в кістках та зубах. Кожен день ми втрачаємо кальцій через шкіру, нігті, волосся та піт. Але наш організм не може виробляти новий кальцій. Коли ми не отримуємо достатньої кількості кальцію для потреб нашого організму, він береться з наших кісток.

🔸 Цитрат магнію
Легко засвоюється організмом, в порівнянні з іншими формами магнію. Магній є життєво важливим елементом, знаходиться у всіх тканинах організму, має вирішальне значення для виробництва енергії та метаболізму, скорочення м'язів, передачі нервових імпульсів та мінералізації кісток.

🔸 Цинк
Сприяє оздоровленню шкіри, волосся та нігтів, підтримує смакові якості та органи зору, а також викликає синтез колагену в кістковій тканині. У тому числі підтримує формування ДНК і ріст клітин. Сприяє підтримці антиоксидантної активності та здоров'я імунної системи.
⠀💊 Приймати По 3 в день в банкі на 33 дні
Після їжі можна рознести на весь день, або 1 зранку 2 вечір
Або 3 вечір

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Хаки
Размер:
  • Onesize