Все категории
Добавить товар

Mercedes-benz club black men туалетна вода чоловіча, 50мл.

1350 грн
Описание

Одним з лінійки ароматів Mercedes-Benz стала чоловіча туалетна вода Club Black Men. Вперше вона була представлена чоловікам у 2017 році. Сучасний аромат був прийнятий дуже прихильно. Його шанувальниками стали та досі залишаються чоловіки різної вікової категорії. Про те, що це проста і в той же час лаконічно-елегантна композиція, каже її флакон. Він виконаний в простому дизайні — прямокутна витягнута форма з незмінним значком Mercedes.
Аромат належить до групи східні. Зокрема органічно звучить на шкірі в будь-який час року. Відрізняється помірною легкістю та загадковою елегантністю.
Перші акорди туалетної води — соковитий бергамот. Він заряджає бадьорістю. Потім його м'яко перекривають ноти жасмину та ладану. Вони важкі й теплі. Огортають загадкою. Гарний шлейф виткано з деревних акордів, ванілі, бензоїну та амброксану.

Туалетна вода Mercedes-Benz Club Black Men — доля обраних. Вона підкреслює кращі риси характеру. Неприкрито виділяє в вас переможця, який впевнено крокує по життю. Аромат ідеальний для денних зустрічей і вечірніх побачень.
Як використовувати Mercedes-Benz Club Black Men туалетна вода чоловіча

Нанесіть парфуми на ділянку шиї, трохи за вухами нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя і згину ліктів. Також можна розпилити невелику кількість парфумів у повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження і пересихання, парфум можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, при цьому воно повинно бути чистим і трохи вологим. Так аромат краще вбереться і буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН. ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары