Все категории
Добавить товар

Одеколон для чоловіків chanel allure homme sport cologne 50 мл

3999 грн -10% 3600 грн
Описание

Історія створення культового аромату одного з найвпливовіших французьких будинків моди Chanel Allure Homme Sport Cologne сягає своїм корінням у далекий 2004 рік. Однак і донині розкішна фужерна композиція має величезний попит серед цінувальників динамічних і енергійних одеколонів. Аромат із перших секунд віє переродженням, зміною епох і зміщенням акцентів у бік нових модних трендів.

Характер парфумів стриманий і шляхетний, як і його власники. Строгий лаконічний флакон класичної прямокутної форми підкреслює демократичну елегантність і витончену безпосередність фужерної парфумерної композиції.

Свіжість і дивовижна прохолода соковитих цитрусів, яка домінує у верхніх акордах піраміди, порівнянна з легким повітряним подувом теплого морського бризу з берегів Середземномор'я. Тут грає сліпучими барвами літа нектар із соковитих південних апельсинів і сицилійського мандарина, з тонкими нотками гіркоти червоного грейпфрута. Терпкі нотки зеленого бергамота й екзотичного неролі укупі з квітковою свіжістю альдегідів вносять відтінок цілющої бадьорості, який простежується й у серці парфумерного трикутника.

У центрі ароматичної картини домінує хвойний запах ялинової сосни та пряний східний мікс розкішних спецій, які переплітаються повітряними нитками з чудовими нотами тропічного елемі.

Чуттєва основа аромату заповнена переливами шовковистого білого мускусу та пахучою деревиною благородного атласького кедра. Легкий, ледь вловимий шлейф парфумів — це пряні півтони рожевого перцю й терпка гіркота дивовижних бобів тонка.

Чуттєво глибокий і по-літньому освіжний одеколон стане чудовим вибором під час створення повсякденного образу героя-переможця, здатного подолати будь-які перешкоди. Chanel Allure Homme Sport Cologne — це дивовижний концентрат бадьорості та енергії, який такий необхідний сучасним динамічним чоловікам з активною життєвою позицією.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Красный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?