Все категории
Добавить товар

Christian dior sauvage edt 100ml тестер

1290 грн
Описание

Christian Dior Sauvage edt 100ml Тестер

Стать: для чоловіків
Класифікація: Еліта
Тип аромату: Ароматичний
Початкова нота: Сичуанський перець
Нота серця: Бергамот

Якщо задатися питанням, хто є іконою стилю одягу і парфумерії, перше, що спадає на думку - це Крістіан Діор. Більшу частину своєї історії цей французький будинок моди працював виключно на благо жінок, невтомно створюючи чудові образи як в одязі, так і в парфумерії, косметиці та засобах особистої гігієни. А в 2006 році було успішно налагоджено виробництво косметики і ароматів для чоловіків.

Новинка 2015 року від геніального парфумера Франсуа Демахі - Sauvage, кардинально відрізняється від всіх попередніх ароматів «Дикун». Незламна за своєю природою скляна туалетна вода створювалася спеціально для бунтівних особистостей. Верхні ноти Совіджа несе свіжий і іскристий бергамот, який поступається місцем «сердечному» пекучому перцю сичуань. На корпусі туалетна вода відкривається основою амброксану.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Дикунів». Франсуа Демахі взяв за основу тону свіжу сировину, змішавши його з дорогими і благородними компонентами. В результаті його вільнолюбний Sauvage 2015 зіграв яскравими і незабутніми акордами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Синий
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?