Все категории
Добавить товар

Туалетна вода для чоловіків в стиле christian dior fahrenheit 32 (крістіан діор фаренгейт 32

1500 грн
Описание

Яскраве звучання свіжих нот цитрусових в ароматі пом'якшується пряними відтінками, до яких приєднуються ноти ветиверу та ванілі.

Ароматна композиція стала продовженням яскравого аромату який побачив світ у 1988 році. У його послідовнику втілилися бентежні та суперечливі ноти, що робить новий аромат нехожим на інші сучасні парфуми. Тільки з'явившись, цей армат підкорив серця багатьох шанувальників, які добре розбираються й цінують якісне виготовлення парфумів. Назва композиції не випадково — це поріг температури, коли вода повністю замерзає, перетворюючись на чистий лід прозорої структури.

Оригінальна композиція досить проста. Його початковий букет розкривається терпким і ніжним акордом, граційний і ненав'язливий. Поступово розкриваючись, аромат огортає свого володаря бадьорливою хвилею чудової й тонізувальної свіжості. Інтенсивність мелодії аромату немов сковує тонка блискуча скоринка льоду. Чуттєву композицію завершує іскристий і чудовий акорд, що надає аромату елегантності. Протирання, якими наповнений аромат, занурюють в атмосферу нереальності та фантастики

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Продавец
71421
71421
Супер-продавец
Харьков
83% выполненных заказов
Был

Похожие товары