Все категории
Добавить товар

Туалетна вода унісекс escentric molecules molecule 01 escentric molecules (купити...

750 грн
Описание

Туалетна вода унісекс Escentric Molecules Molecule 01 Escentric Molecules (купити парфуми ексцентрик молекула01)

Деревний аромат Escentric Molecules Molecule 01(Ексцентричні молекули. Молекула 01) відноситься до унісекс парфумерії. В основі лежить компонент Iso E Super, який володіє ефектом феромонів. Відомо, що феромони підсилюють сексуальність, привабливість і притягують увагу протилежної статі. Ефектний аромат, створений у 2006 році, створює ауру неповторності, унікальності і гармонії. Він змусить серце частіше битися і хвилюватися, проникаючи в його глибину своєю чуттєвістю.
Escentric Molecules Molecule 01 створений відомим парфумером Геза Шоеном, який зміг переконати в тому, що парфум може бути унікальним і незвичайним завдяки лише одному хімічному з'єднанню.
Як і в Escentric 01 – це з'єднання Iso E Super.Іншими складовими є гармонійні доповнення з зеленого лайма і рожевого перцю, екстракту стилаксового дерева і смоли мастики, з легким відтінком бальзаміну і ладану. Цей стійкий запах, безперечно, сподобається всім шанувальникам природних ніжно-деревних ароматів.
Оксамитові ноти деревних дуже чутливі до хімії тіла; і коли парфуми розкривається, то робить свого власника ще більш привабливим і сексуальним. Наука запахів, нарешті, змогла порадувати шанувальників деревних ароматів, які люблять ризикувати і відкривати для себе унікальні і в якійсь мірі заборонені речі. Немає нічого подібного до цього аромату в світі!

Купити туалетну воду Molecule 01 Escentric Molecules в Києві Ви можете через замовлення на сайті! В Харків, Дніпропетровськ, Луганськ, Одесу, Суми, Запоріжжя та інші міста України відправимо через транспортні компанії. And

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?