Все категории
Добавить товар

Туалетна вода для чоловіків angel schlesser homme 75 мл.

970 грн
Описание

Angel Schlesser Homme — мода, простота, вишуканість, елегантність.

Після успіху жіночого аромату, прозорого та яскравого з простим і чітким дизайном, який абсолютно поєднується з модою Angel Schlesser, виходить у світ чоловічий аромат Angel Schlesser Homme.

Деякі з моделей, які створив Шлессер, слугували прикладом для інших дизайнерів і заслужили статус естетичних досягнень, гідних вивчення. Водночас те, що робить моделі єдиними у своєму роді, — це їхня класика: вони залишаються з нами, втілюючи всю безпосередність, яка зробила їх легендарними. У новому Angel Schlesser Homme дизайнер спробував утілити свою сучасність, вічність, властиві його моделям.

Флакон
«Мені б хотілося думати, — говорить Шлессер, — що я залишуся сучасним упродовж багатьох років, як роботи архітекторів або дизайн, що залишилися сучасними й донині, залишаються такими, як вони були створені, і навіть більш сучасними, ніж були ».

Флакон Angel Schlesser Homme пророкує тривалий успіх. Це пояснюється зверненням до класичних, чистих, суто класичних форм. Відвертий у своїй прозорості, розкішний у виборі матеріалів, елегантний у своїй простоті. Його дизайн уособлює успіх, у ньому немає красномовства, він не вводить нікого в оману, не змушує імпровізувати. Він реальний, ґрунтовний, із чіткими контурами: ні більше, ні менше.

Упакування
Загадка, сюрприз, подарунок. Три поняття поєднуються воєдино, одягаючи аромат. «Ідея, — говорить Анхель Шлессер, — була в тому, щоби внести певний елемент очікування від того, що є всередині. Тому така упаковка не має нетрадиційного вигляду, але швидше є коробкою, яка розкривається. Вона згинається і складається, без потреби склеювання».

В упаковці Angel Schlesser Homme застосовуються повсякденні матеріали, які набувають незвичного для себе значення. Хвилеподібний картон, типовий для звичайних пакувальних матеріалів, набуває несподівану функцію орнаменту. Яскравість хромованого паперу, в який загорнута коробка, контрастує із суворістю чорної смуги, що проходить посередині, графітовою смугою з рифленою текстурою, на якій нанесено білий текст, що виражає необхідний мінімум.

Аромат
«Я хотів створити щось, чим зможу користуватися. Коли я задумував його, — говорить Анхель Шлессер, — я думав про аромат, який був би суто чоловічим, але не надто, який був би світлим і стійким і який би розкривався у вишуканій моді. Але насамперед, це аромат, який дивує».

Створений дизайнером Фірмнихом і підписаний носом Тьєрі Вассера*, Angel Schlesser Homme являє собою свіжу й ароматичну композицію, деревну та пряну, з несподіваним характером. Ця дивовижна суміш у реальності являє собою ретельно продуману комбінацію екзотичних та екстремальних інноваційних компонентів, що стали доступними завдяки останнім технологіям у створенні екстрактів. Листя шизу — елемент, приємно лоскоче в носі. Оточений оригінальною структурою класичних нот, він набуває характеру чуттєвого та комфортного аромату, який запрошує вас негайно розкрити його. Це непередбачувана класика.
*Тьєррі Вассер створив аромати для Кельвін Кляйн Косметикс, Ліз Клейборн, Мері Кей, Bath&Body Works і GAP.

Верхні ноти: Свіжа й ароматична комбінація сицилійського бергамоту, листя шизу із зеленою основою.
Ноти серця: Деревне та пряне серце поєднання кедра, ветиверу, сандалу з домішкою імбиру та трав'яних відтінків лаванди та рису. Приправлені відтінками анісу, кардамону та кориці.
Базові ноти: Деревна основа поєднання білого мускусу, деревного моху та стійкої ноти шляхетних порід дерева.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?