Все категории
Добавить товар

Mercedes benz blue man туалетна вода 100 ml тестер

2150 грн
Описание

Mercedes уже впродовж багатьох десятиліть незмінно асоціюється із розкішшю. Іменитий бренд радує своїх шанувальників не лише приголомшливими новинками автомобільної промисловості, а й респектабельними парфумами. Деревно-фужерний аромат Mercedes Benz Man Blue, що надзвичайно бадьорить і тонізує уже з першого вдиху, створений спеціально для сучасних стильних чоловіків.

Мужність та строга елегантність – ці риси характеру, безсумнівно, притаманні чоловікові, який обирає аромат Mercedes Benz Man Blue. Початкові акорди композиції втілюють собою динамічність сучасного світу. Серце просочене свіжістю лаванди і горіхово-вершковим ароматом бобів тонка. Спокусливо та чуттєво звучить база з амбри і мускусу. Дизайн флакона туалетної води виготовлений у фірмовому стилі бренда Mercedes.

TESTER (Тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Тому і нижча вартість тестерів.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • Onesize