Все категории
Добавить товар

Діоптрійні військові окуляри (титанова оправа, полікарбонатні лінзи)

1750 грн
Описание

Під час воєнних дій, тактичних навчань та інших специфічних дій з залученням військових, виникає необхідність мати такі окуляри, які перевищують по багатьом показникам інші окуляри.

Саме для цього створені та пропонуються діоптрійні військові окуляри, які виготовлені з надзвичайно міцного та легкого матеріалу - титанового сплаву та полікарбонатних (ударопрочних), анти-блікових та гідрофобних лінз (на фото).

Дані окуляри виготовляються по заказу, ціна вказана вже за готові окуляри.

Оправа надійна та легка, має сучасний дизайн, виготовлена з титанового сплаву. Не окислюється. Зберігає свою форму при будь-яких вигинах та суттєвих навантаженнях.

Лінзи полікарбонатні фірмы Biomax анти-блік - на фото (колір: легка бузкова димка), мають стабільні оптичні якості, покриття EMI - захист очей від електромагнітного випромінювання, мають високу удароміцність, покращують чіткість зображення, мають антистатичне покриття для захисту від ультрафіолету та гідрофобне покриття - відштовхують вологу, не запотівають. Виготовлені у відповідності до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки ISO9001:2000, GB/T19001-2008. Зареєстровані державною службою МОЗ України.

Лінзи є в наявності всіх діоптрій в діапазоні від 0 до ± 6.0 з кроком 0,25.

Здійснюємо також вставлення в окуляри лінз різних діоптрій.

Виготовлення окулярі здійснюється на сучасному обладнанні, з високою точністю і якісно.

Головними перевагами таких окулярів є:

- надзвичайна міцність (їх можна носити в рюкзаку та на бронежилеті без футляра не боючись за те що вони ПОЛАМАЮТЬСЯ, погнуться, поцарапаються, розіб'ються;

- надзвичайно легкі (в 2-3 рази легші за звичайні окуляри);

- мають захисне анти-блікове та гідрофобне покриття;

- підвищують якість видимого зображення;

- знижують втомленість очей за рахунок перерозподілу фокусного навантаження;

- захищають очі від можливих незначних осколків, камінців, уламків;

- виготовляються по індивідуальним параметрам, виходячи з необхідних по діоптрії лінз та відстанню між цетрами зіниць очей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Категории:

Похожие товары