Все категории
Добавить товар

Парфуми унісекс nishane zenne 50 мл

5999 грн
Описание

Якщо ви любите чарівні, карколомні запахи, у яких загадково звучать заморські, східні мотиви, обов'язково познайомтеся з неймовірним Nishane Zenne — витвором трьох талановитих парфумерів Jorge Lee, Murat Katran і Mert Guzel. Його презентація відбулася у 2017 році, поряд з іншими, не менш таємничими та прекрасними витворами знаменитого турецького бренда.

Цитрусові акорди терпкого, рожевого грейпфрута тут чудово поєднуються з ягідними мотивами смородини. Верх парфумерної композиції також представлений пікантним, екзотичним ревенем із його загадковою легкістю і привабливістю. У серці трикутника розташувалася приваблива, запашна турецька троянда, яка немов переплітається в дивовижному танці з ароматною гарденією. Деревні акорди стрункого сандалу вкупі з білосніжною, солодкою ваніллю відкривають основу піраміди. Завершальне слово залишається за привабливою, сірою амброю укупі зі спокусливим мускусом, які завершують запаморочливу картину заспокійливим посмаком.

Аромат Nishane Zenne призначений для використання як розкішними чоловіками, так і благородними, розкутими жінками. З ним можна сміливо вирушати на будь-які заходи, наприклад, вечеряти в колі сім'ї або подорожувати незвіданими містами Європи в компанії коханої людини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл