Все категории
Добавить товар

Одеколон для жінок bill blass nude 100 мл.

699 грн
Описание

Унікальний аромат Bill Blass Nude був створений відомою торговою маркою 1991 року. Цей аромат, безперечно, є яскравим представником золотої класики ароматів. Він об'єднав у собі кілька інгредієнтів, які мають різні смаки та запахи. Завдяки безлічі інгредієнтів, він здатний сподобатися навіть найприскіпливішій дамочці, а також досвідченій леді. Американські парфуми Bill Blass Nude викликають суперечливі та водночас приємні почуття.

Парфумерна композиція багата та різноманітні відтінки, вона здатна звести представників сильної статі з розуму, у гарному сенсі цього слова, а також змусити їхні серця битися набагато швидше. У цих парфумах міститься розмарин, який підкреслює цікавий склад аромату. Початкові ноти цієї багатогранної композиції складаються з альдегідів, гальбануму та розмарину. Багатий шлейф містить неймовірно пахучі запахи мускусу, сандалового дерева, кореня фіалки та ветиверу. Аромат Bill Blass Nude сподобається тим жінкам, які люблять усе найпрекрасніше та попри все залишаються цінительками класики. А класиці завжди притаманна строгість форм, елегантність і відчуття смаку. Жінки, які по життю дотримуються цих правил, а також є представницями еліти, зможуть гідно оцінити цей аромат. Він зможе надати кожній жінці ще більшої впевненості в собі, підкреслить її гідності та приховає невеликі вади, якщо такі є.

Парфуми Bill Blass Nude зможуть зробити кожну жінку незрівнянно прекрасною й дуже привабливою. Водночас у її характері з'явиться м'якість і тепло, яких так потребують чоловіки. Чарівні та освіжні квіткові відтінки зможуть зробити зі звичайної жінки справжню богиню, яка матиме неймовірний шарм і вроду. Така жінка стане не тільки душею будь-якої компанії, але й провідною зіркою для її коханого чоловіка. Вона буде одночасно красивою й ніжною, чуттєвою й елегантною, впевненою і м'якою. Жінка, що має такі якості — це мрія будь-якого чоловіка.

Початкова нота: Альдегіди, Гальбанум, Розмарин
Нота серця: Дубовий мох, Жасмин, Іланг-іланг, Нарцис, Троянда
Кінцева нота: Ветивер, Корінь ірису, Мускус, Сандалове дерево

Країна реєстрації бренду США

Країна виробник США

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл