Все категории
Добавить товар

Парфумована вода унісекс mancera roses greedy 120 мл

3950 грн
Описание

Парфумована вода Mancera Roses Greedy — її аромат викликає в уяві великий кошик апетитних фруктів: в ньому знайшлося місце міцному кокосу, що приховує під товстою шкіркою солодке молоко та ніжну м'якоть, спілому персику та мандарину і навіть кільком терпким ягодам чорної смородини. Ефектний союз освіжних пахощів створив верхню ноту парфумованої води Roses Greedy від Mancera.

Енергійне звучання вступного акорду згодом затихає, щоб змінитися більш чуттєвим квітковим відлунням. «Серце» аромату Roses Greedy розкривається пелюстками розкішної троянди, жасмином та іншими квітковими переливами. Солодкість ванілі, посипаної цукром, завершує незабутню композицію. Стійкий і благородний шлейф створює дует амбри й білого мускусу.

Характеристики:

Тип аромату: солодкі, фруктові, квіткові
Верхня нота: кокос, мандарин, персик, рожевий перець, чорна смородина
Нота серця: жасмин, троянда, квіткові ноти
Кінцева нота: амбра, білий мускус, бензоїн, ваніль, цукор

Вміст у складі ароматів Mancera надзвичайно рідкісних і дорогих компонентів (коріння і плоди з крихітних островів у Полінезії, шкіра загублених в африканських джунглях тварин, шкура глибоководних риб, смола вікових дерев тощо) дає змогу з упевненістю й на повний голос говорити про унікальність Mancera, що гарантує кожному непідробне задоволення від контакту зі справжнім парфумерним мистецтвом!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Объем:
120 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?