Все категории
Добавить товар

Парфумована вода .se swedish experience blazing warmth 50мл 38571

739 грн
Описание

Відчуй аромат шведської природи, що перехоплює подих. З цією яскравою насиченою парфумованою водою, що нагадує про затишок дружніх посиденьок біля вогнища, ти відчуєш приплив оптимізму і радості.

Сучасний чуттєвий аромат з квітково-водними нотами.
Мінімалістичний шведський дизайн флакона: пляшечка з переробленого скла, автентичні кришечки із зображенням ключових інгредієнтів аромату – справжній витвір мистецтва.
Для створення цих ароматів наша міжнародна команда фахівців використовувала новітні технології Scent.Trap® and Pure.Scent®. За їх допомоги можливо відобразити запах живої рослини, не знищуючи і навіть не зриваючи її. Таким чином на світ з'являються справді унікальні парфумерні акорди, що повністю повторюють природний аромат рослин. Під час експедиції Швецією міжнародна команда парфумерів використовувала запатентовані технології Scent.Trap® і Pure.Scent®, щоб відобразити дивовижно свіжі, солодкі аромати і передати акорд дикого розмарину і запашного мірису.
Творцями аромату є Марін Іпер і Карлос Віналс.
Назавжди зачарована чудовими запахами сезонів року - прекрасною лютневою мімозою, сонячним червневим жасмином – Марін розвинула свою пристрасть до ароматів, поки росла в сільській місцевості на півдні Франції. Завдяки творчому підходу і пристрасті до своєї справи Марін змішує унікальні аромати. Працювала з Zara, Brocard, Carven та іншими парфумерними домами.

Відомий створенням культових класичних ароматів, Карлос Віналс з дитинства мріяв стати парфумером. Він співпрацював з такими культовими брендами, як Dior, Marc Jacobs, Elizabeth Arden, Victoria's Secret. На створення ароматів його надихає пошук унікальних інгредієнтів по всьому світу.

Разом Марін і Карлос вирушили в експедицію Швецією, щоб відобразити ексклюзивні акорди її первозданної природи.

Тип аромату: квітковий, деревний, ароматичний

Верхні ноти: апельсин, зелене яблуко, озонові ноти

Ноти серця: жасмин, соснова хвоя, квітки пижмо

Базові ноти: березові іскри, амбервуд, полин

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Продавец
7068902
7068902
Кривой Рог
62% выполненных заказов
Была

Похожие товары