Все категории
Добавить товар

Парфумована вода .se swedish experience wild hearts

580 грн
Описание

Парфумована вода .SE Swedish Experience Wild Hearts
Відчуй аромат шведської природи, що перехоплює подих. Відчуй свободу дикого вітру, який зворушує до глибини душі. Ця парфумована вода, натхненна прохолодними туманними озерами, подарує тобі свободу.

Сучасний чуттєвий аромат з квітково-водними нотами.
Мінімалістичний шведський дизайн флакона: пляшечка з переробленого скла, автентичні кришечки із зображенням ключових інгредієнтів аромату – справжній витвір мистецтва.
Для створення цих ароматів наша міжнародна команда фахівців використовувала новітні технології Scent.Trap® and Pure.Scent®. За їх допомоги можливо відобразити запах живої рослини, не знищуючи і навіть не зриваючи її. Таким чином на світ з'являються справді унікальні парфумерні акорди, що повністю повторюють природний аромат рослин. Під час експедиції Швецією міжнародна команда парфумерів використовувала запатентовані технології Scent.Trap® і Pure.Scent®, щоб відобразити дивовижно свіжі, солодкі аромати і передати акорд дикого розмарину і запашного мірису.
Творцями аромату є Марін Іпер і Карлос Віналс.
Назавжди зачарована чудовими запахами сезонів року - прекрасною лютневою мімозою, сонячним червневим жасмином – Марін розвинула свою пристрасть до ароматів, поки росла в сільській місцевості на півдні Франції. Завдяки творчому підходу і пристрасті до своєї справи Марін змішує унікальні аромати. Працювала з Zara, Brocard, Carven та іншими парфумерними домами.

Відомий створенням культових класичних ароматів, Карлос Віналс з дитинства мріяв стати парфумером. Він співпрацював з такими культовими брендами, як Dior, Marc Jacobs, Elizabeth Arden, Victoria's Secret. На створення ароматів його надихає пошук унікальних інгредієнтів по всьому світу.

Разом Марін і Карлос вирушили в експедицію Швецією, щоб відобразити ексклюзивні акорди її первозданної природи.

Тип аромату: квітково-водний, цитрусовий, ароматичний

Верхні ноти: дикий розмарин, грейпфрут, зелено-морський акорд

Ноти серця: райтія священна, мірис запашний, конвалія

Базові ноти: боби тонка, мускус, пачулі

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
zcz040517
Косметика
Супер-продавец
Полтава
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары