Все категории
Добавить товар

Акция парфюмированная вода lambre №27 франция 50мл духи в стиле echo women від davidoff

800 грн -20% 640 грн
Описание

Вся парфумерія Lambre виготовляється на парфумерній фабриці у Франції. Що забезпечує їй високу якість і дотримання європейських стандартів.

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №27, 50 МЛ
Ніжний та зворушливий жіночий парфюм Ламбре №27 подарує стійкість, ненав'язливу насиченість і відчуття справжньої французької розкоші. Ідеальний вибір для неповторного образу гармонійної, вишуканої, стильної представниці прекрасної статі.

Кілька крапель розкриються на шкірі хвилюючою квітково-фруктовою лавиною. Свіжість фруктів і тонкі пахощі фіалки змішуються з «серцевими» нотками ірису, томної троянди і османтуса. Шлейф залишає спокусливі відгомони бальзамічної амбри з легкою терпкістю сандалу.

Аромат в стилі «Echo Women» від Davidoff огортає невидимою вуаллю. Тонкий запах привертає увагу чоловіків, створює ауру спокійної впевненості, наповнює день удачею і дарує маленький привід для мрійливої посмішки.

Характеристики
Сімейство ароматів Квітково-фруктові
Початкові ноти свіжі фрукти, фіалка
Ноти «серця» троянда, ірис, османтус
Кінцеві ноти сандал, амбра

Аромат Lambre №27 також можна купити в таких форматах:

LAMBRE parfum - Парфуми 1.2 мл.

LAMBRE parfum - Парфуми 20 мл.
Дивіться інші оголошення

Хтось любить глибокі аромати, які створюють спокусливий і ризикований шлейф. Хтось віддає перевагу специфічним композиціям, які підходять для певних заходів. А хтось знаходить розкіш в елегантності і універсальності. Саме так можна охарактеризувати аромат №27 від Ламбре. Ніжний парфум, немов квіткова лавина, накриває своєю розкішшю і додає впевненості кожній, хто віддає перевагу ненав'язливим, але незабутнім ароматам!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары