Все категории
Добавить товар

Noorolain taif від thameen, парфумована вода.

2500 грн

распродажа до 11 Май

1750 грн
Описание

Noorolain Taif від Thameen, парфумована вода.
Повномірний флакон в коробці.
Залишок на фото: 16 з 50 мл.
Ціна: 2500 грн.

Noorolain Taif від Thameen - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Східні Квіткові.
Noorolain Taif випущений у 2013.
Верхні ноти: Рожевий перець, Коріандр та Апельсин; ноти серця: Таїфська троянда, Абсолют марокканської троянди та Абсолют жасмину; ноти бази: Гаїтянський ветівер, Мускус та Кашмірське дерево.

Аромат Noorolain Taif оспівує красу легендарного рожевого діаманта Noor-ol-Ain, який є центром однойменної тіари. Це один із найбільших у світі рожевих діамантів, його вага становить близько 60 карат.
За переказами, камінь було виявлено в індійських списах, після чого його доставили до імператорської колекції короля Персії Nader Shah Afshar. Вважається, що колись діаманти Noor-ol-Ain та Darya-ye Noor складали один камінь, який згодом був розпиляний на дві частини. Обидва вони наразі входять до складу іранських королівських скарбів. Однойменна тіара була виготовлена в 1958 спеціально до весілля імператриці Farah Pahlavi.
Щоб передати красу діаманта, автори парфуму темін нуролан таїф обрали розкішну троянду сорту «Вартовий Таїфа». Вони доповнили її ще двома різновидами троянди: травневою та турецькою. У початковому акорді звучать пряні нотки коріандру, чорного та рожевого перцю. Чуються жасминові півтони, нюанси бурштину, кашемірової деревини та дорогоцінного вуду.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-х РОБОЧИХ днів після ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати НЕМАЄ!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Золотистый
  • Синий
Размер:
  • 50мл
  • 15мл
  • Другой
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была