Все категории
Добавить товар

Lancome climat, туалетная вода, винтаж.

7800 грн
Описание

Lancome Climat, туалетна вода, вінтаж.
Друга версія аромату Hiver ("Зима").
Французький випуск.
Флакон-сплеш із гвинтовою кришкою.
Чудова, казкова збереженість аромату!
Повний флакон 57 мл.
Ціна: 7800 грн.

Lancome Climat - французькі парфуми-легенда. Знакова композиція була створена ще в 1967 році і практично відразу набула статусу парфумерного феномену, причому не тільки в Європі. Для багатьох радянських жінок Climat став таким же символом епохи, як перший політ у космос.
Сьогодні «Ланком Кліма» заслужено займає особливе місце в ряді культових ароматів 60-х, які досі вважаються еталоном елегантності, жіночності та бездоганного смаку.
Цей парфум, як найкращі старі композиції, відрізняється збалансованим букетом - без акордів, що кидають виклик, і екстравагантних нот. Він розроблявся знаменитим майстром Жераром Гоупі. Він став експериментувати з альдегідами, які забезпечували більшу стійкість аромату. В результаті духи «трималися» цілий день, мали розкішний шлейф, але звучали ненав'язливо.
Дизайн бажаного багатьма флакона для парфумів «Клима» належить Сержу Мансо, сучасне оформлення зберегло навмисну простоту та вишуканість оригіналу.
Композиція Lancоme Climat – практично на 100% квіткова. Примітно, що активні нотки в ній розкриваються досить швидко і створюють багатогранний іскристий букет. Відкривають аромат акорди з розкішною трояндою, жасмином, солодким персиком та свіжим бергамотом. Їм на зміну приходять ноти серця — дорогоцінна тубероза, гострий розмарин і альдегіди, що летять. У шлейфі переплітаються рослинні та деревні акорди сандалу, бамбука, ветівера. Теплий чуттєвий фон створюють мускус, боби тонка та амбра. Опис аромату, навіть найточніше, навряд чи може передати чуттєву насолоду, яку викликають ці парфуми.

Climat від Lancоme - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Зелені.
Climat був випущений в 1967.
Верхні ноти: Конвалія, Нарцис, Фіалка, Бергамот, Жасмин, Троянда і Персик; ноти серця: Альдегіди, Розмарин і Тубероза; ноти бази: Цивета, Сандал, Мускус, Ветивер, Бамбук, Амбра і Боби Тонка.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-5 робочих днів після ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати, торгу, повернення НЕМАЄ!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Золотистый
  • Голубой
Размер:
  • 60мл