Все категории
Добавить товар

Estee lauder private collection tuberose gardenia, парфюмированная вода.

2750 грн
Описание

Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia, парфумована вода.
Флакон із спреєм, без коробки.
Залишок у флаконі: 54 з 75-ти мл.
Ціна: 2750 грн.
БЕЗ торгу!

Tuberose Gardenia Estée Lauder - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові.
Прем'єра аромату Tuberose Gardenia відбулася у 2007 році.
Верхні ноти: Неролі, Бузок та Палісандр; середні ноти: Гарденія, Тубероза, Квітка апельсина, Лілія та Жасмін; базові ноти: Бурбонська ваніль та Гвоздика (квітка).

Elena Vosnaki:
В ароматі Tuberose Gardenia (2007) класичне звучання переосмислене меншою мірою, його можна порівняти з вічним пошуком двох ликів Януса: з одного боку, в ньому відчувається прекрасна свіжість і зелені відтінки квіток гарденії, що розпускаються, а з іншого боку тут присутні маслянисті, розкішні ноти. туберози.
Аромат Tuberose Gardenia сфокусований на нотах гарденії, тубероза тут виступає в образі діви, яка неохоче виконує свою роль. І це був хороший хід, адже лінійка Private Collection була відступити від прийнятих рамок. Майстерні декоративні елементи, що прикрашають кришки флаконів у концентрації eau de parfum (про так, ці аромати були випущені і концентрації extrait de parfum!) також справляють яскраве враження.
Estée Lauder Private Collection Tuberose Gardenia є найбільш реалістичним ароматом квітучої гарденії, коли на стеблах є як бутони, так і квітки, що розпустилися; цей аромат поєднується з відтінками ґрунту, але в ньому не відчувається затхлість та розкладання. Свіжість неролі посилює збудження, створюючи крижаний кристалічний ефект у верхніх нотах, тоді як м'які ноти основи дають відчуття інтимності та щирості. ©

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-5-ти РОБОЧИХ днів після ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати, торгу, обміну та повернення НЕМАЄ!

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • 75мл
  • Другой
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?