Все категории
Добавить товар

Парфумована вода martin lion u08 bewitcher унісекс, 50 мл

699 грн
Описание

Парфумована вода Martin Lion U08 Bewitcher Унісекс, 50 мл

Опис товару
Група ароматів: фруктові, шипрові

Верхні ноти: малина, маракуя, персик

Ноти серця: кконвалія, геліотроп

Шлейфові ноти: ваніль, амбра, мускус, сандалове дерево

U08 Bewitcher – це легкий і вабливий коктейль з фруктів та ягід, що кружляють у феєрії тропічного захоплення. Хвиля насолоди накриває з першої мити знайомства з цим парфумом! Насичений і стійкий аромат маракуї неможливо сплутати ні з чим: він переливається кисло-солодким, карамельним, ненав'язливим еліксиром. Унікальна фруктова композиція по-різному, але однаково цікаво розкриється як на жінці, так і на чоловікові.

Колекція MARTIN LION - це аромати відмінної якості, яка досягається завдяки відбірним есенціям і найновішому сучасному обладнанню, що використовуються при виробництві. Парфуми унісекс MARTIN LION доступні в елегантній упаковці золотого кольору з оригінальним тисненням у стильних скляних флаконах.

Аромати тримаються до 48 годин.

Лінійка парфумів MARTIN LION пропонує вам зануритись в свої почуття і зробити неочікувані відкриття. Натхненні парфумерними бестселерами, зібраними з різних куточків світу, аромати колекції допоможуть вам згадати найкраще і стати краще під час довгої подорожі життям.

Продукт не містить шкідливих для здоров‘я речовин.

Характеристики
Бренд
Martin Lion
Виробник
Nucos
Вага
50 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання розпилити на шкіру, тримаючи флакон вертикально.

Застереження
Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Уникати нагрівання вище 50° С та впливу прямих сонячних променів. Легкозаймистий. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не розпиляти на подразнену шкіру. Не ковтати. Зберігати в прохолодному місці подалі від дітей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары